B’ Εθνική: Τελικά ξανά αντίπαλος του ΓΑΣ Κομοτηνή ο Πολύγυρος! Με την «όρεξη» της ανόδου έμειναν στον Λεύκιππο

Οριστικά φαίνεται να τελειώνει το όνειρο της ανοδου του Λεύκιππου Ξάνθης στον Βόρειο Όμιλο της Β’ Εθνικής, μετά την αποχώρηση του Ιπποκράτη Κω, την αντικαταστάση του από τον Φίλιππο Βέριοιας στην Α2 και τελικά την άνοδο του πρωτου επιλαχόντα της Γ’ Εθνικής ΑΟ Πολυγύρου.

Η ομάδα της Χαλκιδικής θα αποδεχθεί την πρόταση αντικατάστασης της ομάδας της Βέροιας και την αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στην Β’ Εθνική.

Μάλιστα στο διαδύκτιο στην σελίδα της ομάδας ο Κώστας Αθανασόπουλος αφιέρωσε την άνοδο στον πρόεδρο του ΑΟΠ, Λάζαρο Τσιρέλα, ο οποίος έφυγε προ μηνών από την ζωή.

Αναλυτικά έγραψε : «Λαζαράκο μου σήμερα πετύχαμε τον στόχο που είχες βάλει σαν πρόεδρος….. Την άνοδο της ομάδας στη Β’ εθνική……. Η άνοδος πραγματοποιήθηκε χάρη στα αποτελέσματα της δικής σου θητείας και σου ανήκει….
Δυστυχώς δεν θα τη χαρούμε παρέα όπως θα θέλαμε……Ο Φώντας, ο Γιάννης ο Χρήστος κι ο Αντρέας είμαστε εδώ να συνεχίσουμε και ήρθαν και νέα μέλη να βοηθήσουν στην προσπάθεια.
Θα μας λείπεις σε κάθε στιγμή….

Υ.Γ. Η άνοδος της ομάδας στην Β’ εθνική είναι αφιερωμένη στον Λάζαρο Τσιρέλα τον πρόεδρο της ομάδας τη χρονιά 2018-2019 που μας άφησε πολύ νωρίς….»