Στο Νέο Σιδηροχώρι με γκολ στο τέλος της παράτασης ο πρώτος τίτλος της χρονιάς στην ΕΠΣ Θράκης

Η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου κατέκτησε το πρώτο Super Cup που πραγματοποιήθηκε στην ΕΠΣ Θράκης στη μνήμη του αδικοχαμένου διαιτητή Νίκου Ντοσίδη, καθώς νίκησε μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στην παράταση την Ελπίδα Σαπών.

Δυο φορές προηγήθηκε η Ελπίδα Σαπών, δυο φορές ισοφαρίστηκε και όταν βρέθηκε για πρώτη φορά πίσω στο σκορ, στο 118′, δεν βρήκε τρόπο στον ελάχιστο εναπομείναντα χρόνο να απαντήσει. Ετσι το τρόπαιο πήγε στην Δόξα που επιχείρησε πέρυσι να κατακτήσει και το πρωτάθλημα και το κύπελλο αλλά έφτασε στην πηγή χωρίς να πιει νερό, αφού το νταμπλ κατέκτησε ο εξαφανισμένος πλέον από τον ποδοσφαιρικό χάρτη Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου.

Το χρυσό γκολ για την Δόξα πέτυχε δυο λεπτά πριν ολοκληρωθεί η παράταση και ενώ όλα έδιχναν ότι θα οδηγηθούμε στα πέναλτι, ο Κεφαλούκος με ψηλοκρεμαστή λόμπα. Αυτή ήταν ουσιαστικά και η μοναδική αξιόλογη φάση στην ημίωρης διάρκειας παράταση.

Νωρίτερα, στην κανονική διάρκεια η Ελπίδα βρέθηκε δυο φορές μπροστά στο σκορ, αμφότερες με τον Κουτζή, Η πρώτη στο ξεκίνημα του ματς από σέντρα του Μπόζη, η δεύτερη στο 65′ με ατομική προσπάθεια. Ισοφαρίστηκε ωστόσο και τις δυο φορές επίσης από τον ίδιο παίχτη, τον Σιχλοιμίρη. Πέτυχε το 1-1 στο 21′ με σουτ και το 2-2 στο 68′ με γυριστό από σέντρα του Λεφή.

Ιδιαίτερες άλλες φάσεις δεν υπήρξαν στον υπόλοιπο αγώνα, που ήταν ο πρώτος επίσημος και για τις δύο ομάδες, καθώς ακόμα στην ΕΠΣ Θράκης δεν έχει αρχίσει ούτε πρωτάθλημα (σε δυο εβδομάδες) ούτε κύπελλο (την άλλη εβδομάδα). Η αναμέτρηση ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του αδικοχαμένου διαιτητή Νίκου Ντοσίδη που έφυγε πριν έναν ακριβώς χρόνο από τη ζωή. Πριν την έναρξή της πραγματοποιήθηκε ομαδικός αγιασμός από τον μητροπολίτη Μαρωνείας Παντελεήμων, με παρόντες παίκτες και παράγοντες από όλες τις ομάδες της δύναμης της ΕΠΣ Θράκης.

Περισσότερα σε λίγο. Θυμηθείτε την απευθείας κάλυψη του αγώνα κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο.