Volley League: Πρόβλημα με Χριστοφιδέλη για τον Ηρακλή αποκαλύφθηκε στην… Αλεξανδρούπολη

Ο Κώστας Χριστοφιδέλης μπορεί να αποσύρθηκε από την ενεργό δράση αλλά προκαλεί τριγμούς στον Ηρακλή από τον οποίο είχε ένα πέρασμα πριν μερικά χρόνια.

Όπως αναφέρει το liberovolley ότι έλεγε την Πέμπτη στην Αλεξανδρούπολη ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατώρος, «εάν ο Ηρακλής δεν τακτοποιήσει την εκκρεμότητα που έχει με τον πρώην αθλητή του θα έχει εμπλοκή ακόμη και με την συμμετοχή του στου πρωτάθλημα».

Το ThrakiSportS όπως ανέφερε και στο εκτενές ρεπορτάζ του, επιβεβαιώνει ότι ο ίδιος ο Ταρνατόρος από το βήμα του Επιμελητηρίου Έβρου αποκάλυψε ότι τέσσερις τουλάχιστον ομάδες έχουν πρόβλημα: ο Εθνικός, η ΑΕΚ, ο Παμβοχαϊκός και πράγματι ο Ηρακλής.

Στις δημόσιες τοποθετήσεις του ωστόσο ο Ταρνατορος δεν ανέφερε ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα, σε πηγαδάκια πάντως αναφέρεται ότι δεν είναι μόνον ο Χριστοφιδέλης αλλά και άλλα ακόμα πιο υψηλά συμβόλαια, με το χρέος μόνο σε έναν παίκτη να φτάνει τα 140.000 ευρώ και να μην έχει διακανονιστεί.

Υπενθυμίζεται ότι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν εξετάζει μόνο τα χρέη της περασμένης σεζόν, όπως η Επιτροπή της ΕΣΑΠ που έδωσε άδεια στον Ηρακλή, αλλά τα συνολικά χρέη. Η συνεδρίασή της έχει προγραμματιστεί για τις 3 Οκτωβρίου και για αυτό ο ίδιος ο Ταρνατόρος είπε ότι έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα, δεν είναι καν σίγουρο αν φέτος θα διεξαχθεί πρωτάθλημα!