Συνεχίζει στον ΑΠΟΕΛ ο Κασαμπαλής

Στο Κυπριακό πρωτάθλημα με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί και φέτος ο Εβρίτης Σταύρος Κασαμπαλής.

Μετά και την περσινή επιτυχημένη χρονιά με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ, ο 24χρονος διεθνής πασαδόρος και πρώην παίχτης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ανανέωσε για ακόμη ένα έτος με τους Κυπρίους.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

Με μαέστρο και φέτος τον Ελ Μαγο!

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας ανακοινώνει την παραμονή του 24χρόνου διεθνή Ελλαδίτη πασαδόρου Σταύρου Κασαμπαλή.

Ο Κασαμπαλής αποτελεί τον ένα εκ των τριών πασαδορών της εθνικής Ελλάδος και μάλιστα πέρσι οι πολύ καλές του εμφανίσεις με τη φανέλα της ομάδας μας του εξασφάλισαν τη κλήση στη Εθνική ομάδα.
Ο Αλεξανδρουπολήτης πετοσφαιριστής ανδρώθηκε στη ομάδα της περιοχής του, τον Εθνικό και αγωνίστηκε επίσης στον Ηρακλή Χαλκίδας, την φινλανδική Λέκα, ενώ τη σεζόν 2017-18 είχε φόρεσει για ένα τρίμηνο τα ερυθρόλευκα της Νέας Σαλαμίνας.

Ευχόμαστε στον Σταύρο ανάλογη και ακόμα καλύτερη σεζόν γεμάτη επιτυχίες με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα.

Ενώ και ο ίδιος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση του συμβολαίου του ότι “είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα αγωνιστώ και φέτος στο ιστορικό και ένδοξο σύλλογο του ΑΠΟΕΛ. Η συνεργασία μου πέρσι τόσο με τους συμπαίκτες μου αλλά και με τη διοίκηση ήταν άψογη και είχαμε δημιουργήσει ένα πολύ καλό κλίμα, μια οικογένεια. Σε αυτό άλλωστε ωφείλεται η περσινή πολύ καλή χρονιά. Η περσινή τρίτη θέση για τα περσίνα δεδομένα με όλες εκείνες τις αντιξοότητες ήταν τεράστια επιτυχία. Ωστόσο φέτος τα πράγματα είναι αλλιώς. Διατηρήθηκε μεν ο βασικός κορμός, ωστόσο έγιναν διορθωτικές κινήσεις άλλα και κάποιες άλλες κινήσεις που δείχνουν πως τα πράγματα φέτος θα είναι πιο σοβαρά. Στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ αρμόζει μόνο ο πρωταθλητισμός και σε αυτό θα στοχεύσουμε φέτος. Εύχομαι καλή αθλητική σεζόν σε όλους”.