Super League: Οι 24 παίκτες που έχουν φορέσει την φανέλα και του ΑΟΞ και της ΑΕΛ

Με αφορμή την αναμέτρηση της Super League ανάμεσα στη Λάρισα και την Ξάνθη η ιστοσελίδα της Λάρισας aelole έψαξε και βρήκε τους παίκτες που έχουν αγωνισθεί τόσο στην ομάδα των «βυσσινί», όσο και στην ομάδα των «κόκκινων» της Θράκης.

Πρόκειται για μια παλιά καλή συνήθεια και του ThrakiSportS (αλλά στην προκειμένη περίπτωση η έρευνα του aelole την οποία και οικειοποιούμαστε μας διευκολύνει).

Απο τα τωρινά ρόστερ των ομάδων το κοινό πρόσωπο που υπάρχει σε αγωνιστικό επίπεδο είναι ο Ξανθιώτης Μανώλης Μπέρτος. Υπάρχουν όμως διαχρονικά και άλλοι (τουλάχιστον) 23.

Αναλυτικά οι κοινοί παίκτες ΑΕΛ και Ξάνθης:
Μανώλης Μπέρτος, Φερνάντο Γουάλας, Παβόλ Φάρκας, Θανάσης Παπαγεωργίου, Δημήτρης Κομεσίδης, Σίλβα Κλέιτον, Σπύρος Βάλλας, Αντώνης Τσιάρας, Σταύρος Σταθάκης, Δημήτρης Σουάνης, Δημήτρης Χασομέρης, Πλάτωνας Καρακατσάνης, Βαγγέλης Καούνος, Στέλιος Βενετίδης, Πέτρος Ζουρούδης, Αρκάντιους Μάλαρτζ, Νίκος Κεχαγιάς, Δημήτρης Κοντοδήμος, Πασχάλης Μελισσάς, Μανώλης Λιαπάκης, Γιώργος Σαϊτιώτης, Δημοσθένης Παπαθανασίου, Άγγελος Διγκόζης, Θωμάς Κυπαρίσσης.