ΕΠΣ Έβρου: Επιστρέφει στον Ιπποκράτη από άλλο πόστο ο Στέλιος Βογιατζής

Το Δ.Σ. του Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων Στέλιο Βογιατζή που επιστρεφει από άλλο πόστο στην ομάδα.

Τη φετινή χρονιά ο 36χρονος Στέλιος Βογιατζής αποφάσισε να σταματήσει την καριέρα του ως παίκτης και να κάνει μια νέα αρχή από άλλη θέση αυτή του προπονητή τερματοφυλάκων.

Την περσινή αγωνίστηκε στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στην Γ’ εθνική κατηγορία έχοντας συμμετοχές όχι ως τερματοφύλακας όπως τον είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια αλλά σε διάφορες θέσεις μέσα στο γήπεδο λόγω έλλειψης συμπλήρωσης εντεκάδας. Επίσης κέρδισε το κύπελλο με την ομάδα του Εθνικού απέναντι στον Έβρο Σουφλίου (φωτο).

Ξεκίνησε την καριέρα του το 1993 σε ηλικια 10 ετων στην Δράμα και στον Ορφέα Χωριστής και 14 ετών έπαιξε στην ανδρικη ομαδα. Ακολούθησε μια τετραετία (1998-2002) στις Ελπίδες Καβάλας και κατοπιν μια διετία ο Ηρακλης Καβάλας όπου κατέκτησε και το πρωτάθλημα. Ξαναεπεστρεψε μια διετία στην Χωριστή και στην συνέχεια στον Ηρακλή Παρανεστίου και στους Φιλίππους Δοξάτου την τριετία 2007-10 οπου κατεκτησε το κύπελλο και το Super Cup. Από το 2010 είναι στον Έβρο σε Καππαδοκία (2010-13), Εβρο Σουφλίου (2013-15), ΑΟ Μαίστρου, Ιπποκράτη και Εθνικό Αλεξανδρούπολης δυο θητείες το 2015 και μια διετία από πέρυσι όπου κατέκτησε το πρωταθλημα, super cup και φέτος το κύπελλο.

Η ανακοίνωση: “Υπο την επίβλεψη πλέον του Στέλιου Βογιατζή οι φύλακες των γκολπόστ του Ιπποκρατη,Στεφανίδης Αλέξανδρος και Γιαννόπουλος Γιάννης.
Στέλιο καλώς ήρθες…!!!”