Handball Premier: Επέστρεψε στο Άργος ο Κύκλωπας Βαγγέλης Σπέντζος

Στην πρώην ομάδα του τον Διομήδη Αργους μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια επιστρέφει ο πρώην δεξιός εξτρέμ των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης και φοιτητής των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής Βαγγέλης Σπέντζος.

Πριν έξι χρόνια είχε κατακτήσει το Challenge Cup του 2012, σε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες για τον ελληνικό αθλητισμό, σε ομαδικό επίπεδο και τη μεγαλύτερη για το σπορ στην Ελλάδα με την Βάκεν Τουν παρά την ήττα 22-20, καθώς στον πρώτο τελικό στο Λουτράκι είχε επικρατήσει με 26-23.

Ο 24χρονος Σπέντζος έχει εμπειρία και από τη Handball Premier καθώς έχει φορέσει τη φανέλα του Διομήδη Άργους, ενώ αγωνίστηκε και στην Δράμα στην Α2 και ήταν διεθνής και με την Εθνική Εφήβων.

H ανακοίνωση του Διομήδη: Ένα ακόμα δικό μας παιδί, της χρυσής φουρνιάς των Πρωταθλητών Εφήβων 2013, επιστρέφει σπίτι του. Ο Βαγγέλης Σπέντζος εντάσσεται και πάλι από φέτος στην αγέλη και μας δήλωσε σχετικά:
”Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα που ξεκίνησα και με ανέδειξε ως παίκτη. Ελπίζω να βοηθήσω το Διομήδη όσο μπορώ και να έχουμε μια καλή χρονιά και χωρίς τραυματισμούς.’