Αποκάλυψη ThrakiSportS: Στην κλήρωση της Β’ Εθνικής ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης!

Το ThrakiSportS αποκαλύπτει ότι ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έχει συμπεριληφθεί στην προκήρυξη του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής που θα διοργανώσει η ΕΣΠΕΘΡ ως μια από τις ομάδες που θα λάβουν πιθανότατα μέρος στο νέο πρωτάθλημα.

Η προκήρυξη εστάλη στα σωματεία μόλις την Τετάρτη και σε αυτήν καθορίζονται οι ειδικότεροι όροι διεξαγωγής του τοπικού ουσιαστικά πρωταθλήματος. Ανάμεσά σε αυτούς είναι και ο καθορισμός των ομάδων, καθώς η γενική προκήρυξη της ΕΟΠΕ για τον Δ’ Όμιλο της ΑΜ-Θ δεν τις ανέφερε ονομαστικά παρά είχε το γενικόλογο «όσες ανήκουν στην Ένωση και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε ανώτερη κατηγορία».

Όπως αποκαλύπτεται από την προκήρυξη που φέρνει στο προσκήνιο το ThrakiSportS, ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης έχει συμπεριληφθεί ως έκτη ομάδα που θα λάβει μέρος στο Πρωτάθλημα Ανδρών και που θα συμπεριληφθεί το όνομά της στην κλήρωση. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο Εθνικός μπαίνει με αίρεση, αφού σε παρένθεση αναφέρεται (υπό την προϋπόθεση ΜΗ συμμετοχής του σε ανώτερη κατηγορία και σύμφωνης γνώμης της ΕΟΠΕ).

Είναι προφανές ότι πρόκειται για μια κίνηση στρατηγικής ώστε να μην σβηστεί από τον βολεϊκό χάρτη ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στην περίπτωση που δεν καταφέρει να εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, που θα συνεδριάσει για το θέμα στις 3 Οκτωβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Πρωτάθλημα Ανδρών της ΕΣΠΕΘΡ (που επισήμως ονομάζεται ως Δ’ Όμιλος της Β’ Εθνικής) θα λάβουν μέρος, με βάση την προκήρυξη, ο ΑΟ Καβάλα, ο ΑΟ Ορεστιάδας, ο ΑΟ Σερρών, ο ΑΣΑ Έβρος Σουφλίου και ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης υπό την προϋπόθεση που αναφέρθηκε προηγουμένως. Ιδού το αποkαλυπτικό έγγραφο..