Αντί για Κομοτηνή στον Λαγκαδά ο Ολυμπιακός με «παροξυσμό» για τον κόουτς Κυρούδη και τους παίκτες του

Ο ΓΑΣ Κομοτηνή δεν κατάφερε να αποκλείσει τον Ερμή Λαγκαδά και έτσι ο Ολυμπιακός δεν θα έρθει στην Κομοτηνή αλλά θα ανέβει στη Θεσσαλονίκη. Πλέον το ματς έχει ιστορική αξία έχει για τον Ερμή, που θα είναι και ο πρώτος αντίπαλος του ΓΑΣ στο πρωτάθλημα.

Η αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδος θα γίνει το Σάββατο (21/9, 17:00), με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να ζητά από τον κόσμο σύντομη προσέλευση στο γήπεδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΟΚ αρνήθηκε να δεχθεί το αίτημα αλλαγής του ονόματος του Ολυμπιακού που θα αγωνιστεί ως τρις πρωταθλητής Ευρώπης.

Η ανακοίνωση του Ερμή Λαγκαδά για τον παροξυσμό που επικρατεί: «Σίγουρα πριν 41 χρόνια, το μακρινό 1978, η παρέα ιδρυτών του συλλόγου μας, δεν θα φαντάζονταν ότι θα έφθανε η στιγμή που η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ θα έφθανε στο σημείο να αντιμετωπίσει τον 3 φορές Πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό Πειραιώς.

Η ζωή όμως πολλές φορές επιφυλάσσει στιγμές και ευκαιρίες ιστορικές. Σαν μια τέτοια “Ιστορική στιγμή”, αύριο στις 17.00 στα πλαίσια της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, ο ΕΡΜΗΣ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο Κλειστό Γυμναστήριο του Λαγκαδά.

Όπως είναι λογικό επικρατεί παροξυσμός για ένα από τα 350 εισιτήρια που εκδόθηκαν, για το παιχνίδι, η τιμή των οποίων είναι στα 8 ευρώ. Το Κλειστό του Λαγκαδά αναμένεται να ζήσει ιστορικές στιγμές, για αυτό καλό θα ήταν οι φίλαθλοι να βρίσκονται όσο το δυνατόν πιο νωρίς στο γήπεδο!!

Στα αγωνιστικά ο coach Κυρούδης θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ!!!
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 17.00 ΕΚΕΙ!!