Βραβεύθηκε ο Στάρτζεον ως MVP του πρώτου εντός έδρας αγώνα του ΑΟΞ

Πραγματοποιήθηκε μετά την μεσημβρινή προπόνηση της Ξάνθης η βράβευση του Φάμπιο Στάρτζεον μετά την ανάδειξη του ως MVP της ψηφοφορίας του συλλόγου στο instagram.

Ο 25χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της ομάδας, μαζί με τους Ζεάν Μπαριέντος και τον τερματοφύλακα Σάο Μπέντο επιλέχθηκαν από τους δημοσιογράφους που ήταν στο Xanthi FC Arena ως κορυφαίοι της αναμέτρησης και στη συνέχεια, κέρδισε τις περισσότερες ψήφους στα social media.

Την βράβευσή του έκανε ο νεαρός φίλαθλος της Ξάνθης Ιορδάνης Ζυρινίδης δίνοντας τις ευχές του στον ποδοσφαιριστή για περισσότερα γκολ και επίτευξη των στόχων της ομάδας, δεχόμενος και μία τσάντα με αναμνηστικά δώρα της Ξάνθης.

Ο Στάρτζεον στις σύντομες δηλώσεις του στους εκπροσώπους των ΜΜΕ υπογράμμισε πως αυτό το βραβείο είναι «προϊόν» ομαδικής δουλειάς με τους συμπαίκτες του, ενώ εξέφρασε τις ευχαριστίες του σε όσους τον επέλεξαν στην σχετική ψηφοφορία τονίζοντας πως θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του και στην συνέχεια. Αναφορικά με τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ξάνθης ο Φάμπιο Στάρτζεον είπε πως «μέρα με την ημέρα θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι, εστιάζοντας σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».