Γ’ Εθνική: «Χώρισαν» και θα παίζουν αντίπαλοι στο νέο πρωτάθλημα τα αδέρφια Μελισσόπουλοι

Πέρυσι ήταν συμπαίκτες στον Νέστο Χρυσούπολης. Φέτος θα είναι αντίπαλοι, καθώς ο ένας επέστρεψε στον Ορφέα ενώ ο άλλος μετακόμισε στην Πέρνη.

Ο λόγος για τα αδέρφια Μελισσόπουλου. Ο 27χρονος επιθετικός Αλέξης που πέρσυ ήταν πίσω από τον Μκρτσιάν ο δεύτερος σκόρερ του Νέστου με 8 τέρματα, συμφώνησε λίγα 24ωρα πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής να συνεχίσει την καριέρα του στον γειτονικό Κεραυνό Πέρνης.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ξάνθης και συνέχισε σε Βιστωνίδα, Αστέρα Μαγικού, Τηλυκράτη Λευκάδας, Αιγινιακό, Βατανιακό, μετά στο εξωτερικό σε ομάδες της Ισπανίας, Τσεχίας και Γερμανίας σε ερασιτεχνικό επίπεδο, προτού επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Νέστου Χρυσούπολης, ενώ προπέρυσι αγωνίστηκε στην Καβάλα και πέρυσι στον Ηρόδοτο κατακτώντας την άνοδο στην Football league, πριν επιστρέψει στον Νέστο.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός Νίκος αποχώρησε μετά από ενα εξάμηνο και 4 τέρματα από τον Νέστο και επιστρέφει στον Ορφέα Ξάνθης του Μπάμπη Χατζημεστή. Στο παρελθον αγωνίστηκε στις ακαδημίες της Ξάνθης, στον Αστέρα Μαγικού, στον Άρη Αβάτου και φυσικά στον Ορφέα όπου ήταν και πριν δυο σεζόν και στον οποίο θα συνεχίσει να παίζει μπάλα τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στο περσινό πρωτάθλημα τα δυο αδέρφια Αλέξης και Νίκος, μικρότεροι γιοι του αείμνηστου παίκτη και αρχηγού του ΑΟΞ στην δεκαετία του ’80 Τάσου Μελισσόπουλου, όντες συμπαίκτες στον Νέστο Χρυσούπολης, είχαν την μοναδική εμπειρία να βρεθούν στο ίδιο γήπεδο στον ίδιο αγώνα με τον μεγαλύτερο αδερφό τους Μιχάλη (πρώην Μαγικού, Ιάσονα Αυγής), ο οποίος αγωνιζόταν την περσινή σεζόν στον Άρη Αβάτου, αλλα φέτος θα βρίσκεται στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους