Έκκληση Λουτσέσκου για Μελιόπουλο: «Είναι κρίμα να αποσυρθεί, ξέρω το ταλέντο του, να τον φέρουν πίσω…»

Στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο gazzetta, ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε και για την υπόθεση του Δημήτρη Μελιόπουλου που σε ηλικία μόλις 19 ετών αποφάσισε να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο.

Ο Λουτσέσκου παρακολουθούσε τον Μελιόπουλο στις ακαδημίες της Ξάνθης και ήταν εκείνος που έκανε την τελική εισήγηση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αποκτηθεί από την Ξάνθη ως ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα της χώρας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο πρώην προπονητής του ΑΟΞ και του ΠΑΟΚ και το ακριβές ερώτημα που του τέθηκε έχουν ως εξής:

Γνωρίζετε για την απόφαση του Μελιόπουλου να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο σε ηλικία μόλις 19 ετών; Τι θα θέλατε να του πείτε;

«Ξέρω τον Μελιόπουλο και γνωρίζω το ταλέντο του. Έχει μια έντονη και ιδιαίτερη ιδιοσυγκρασία. Δεν συμφωνώ με την απόφαση του να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο σε τόσο μικρή ηλικία. Είναι κρίμα. Θα πρέπει να πολεμήσει για το ποδόσφαιρο.

Είναι μια πρόκληση για αυτόν να πολεμήσει και να πείσει τον προπονητή του πως αξίζει μια θέση στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Ίσως κάποιος θα πρέπει να τον συμβουλεύσει να το ξανασκεφτεί. Να τον βοηθήσουν να αλλάξει γνώμη. Θα έπρεπε ίσως να παραχωρηθεί δανεικός και να κάνει ένα ξεκίνημα.

Έτσι όταν θα επέστρεφε στον ΠΑΟΚ θα βρίσκονταν σε διαφορετική θέση απ’ ότι σήμερα. Είναι ένα ταλέντο, το οποίο θα πρέπει να φέρουν πίσω».