Νίκη της Αλεξανδρούπολης επί του Πανθρακικού στην Κομοτηνή πριν την πρεμιέρα της στη Γ’ Εθνικη

Με σκορ 3-1 νίκησε η Ένωση Αλεξανδρούπολης τον Πανθρακικό στο ΔΑΚ Κομοτηνής, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της έναρξης των υποχρεώσεων των δυο ομάδων.

Σαφώς πιο έτοιμη και πιο ισχυρή η ομάδα του Έβρου, που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή στη Γ’ Εθνικη, κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της και να δείξει την ανωτερότητά της, την στιγμή που ο Πανθρακικός έχει ακόμα χρόνο αφού το πρωταθλημα της Α’ ΕΠΣ Θράκης ξεκινά σε σχεδόν 20 μέρες.

Ο Καρακασίδης ανοιξε το σκορ με ωραία προσπαθεια με τον νεοφερμένο Παπαοικοκονόμου μετά από λαθος του Μπόσκου με μακρινό όμορφο πλασέ λίγο πριν την σέντρα να κάνει το 2-0. Το τρίτο τέρμα για την Ένωση Αλεξανδρούπολης πέτυχε ο Καρακασίδης με ωραίο πλασέ και λάθος τοποθέτηση του Κεχαγιά, ενω ένας Εβρίτης ήταν εκείνος που σκόραρε για τον Πανθρακικό, ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Γκαϊδατζής που σκόραρε στο 60′. Οι γηπεδούχοι είχαν και άλλες χαμένες ευκαιρίες με τον Γκαϊδατζή να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι του Συνοδινού στο 43′ ενώ πιο πριν είχε δοκάρι και ο Βιόπουλος μετά από δύσκολη απέκρουση του πρώην πορτιέρο του Πανθρακικού Συνοδινού.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Μπόσκος, Τρούπκος, Τσορτανίδης, Μέριτς, Καραγιαννίδης, Τσιανάκας, Νάνος, Λεγάτος, Γκαϊδατζής, Παπαδόπουλος, Βιόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Κεχαγιάς, Καρασιούνας, Τσαγκαλίδης, Γιάζος, Κονόμι, Ρουμπιές, Κρεμμύδας, Μουρατίδης.

ΕΝΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Συνοδινός, Αμπραχαμιάν, Γκουντενούδης, Λίτσιος, Δορουγιδένης, Πατσιώρας Κ., Γκαβανόζης, Πατσιώρας Α., Παπαδάκης, Παπαοικονόμου, Καρακασίδης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε μια άλλη ενδεκάδα με πολλούς υπό δοκιμή παίκτες.