Champions League: Με σούπερ Βαλμπουενά και Θρακιώτες στην εξέδρα 2-2 ο Ολυμπιακός με Τότεναμ

Με ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην φιναλίστ του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ ξεκίνησε ο Ολυμπιακός τη φετινή πορεία του στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.

Κοίταξε στα μάτια τους Άγγλους, δεν τα παράτησε ακόμα και όταν βρέθηκε με 2-0 πίσω στο σκορ στο ημίωρο, ισοφάρισε και θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη. Οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν αήττητοι για 10ο φετινό ματς και συνολικά σε 18ο από τον περασμένο Φεβρουάριο!

Κορυφαίος για τους ερυθρόλευκους ο Γάλλος Βαλμπουενά. Ο Ολυμπιακός αν και είχε τον έλεγχο του ματς, δέχθηκε σε ένα πεντάλεπτο δυο τέρματα: στο 26′ ο Κέιν εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που του έκανε ο Μεριά και στο 30′ ο Μόουρα πέτυχε το δεύτερο για τους «σπερς».

Ωστόσο μετά το 0-2 ο Ολυμπιακός δεν έχασε την ψυχραιμία του. Κατάφερε να μειώσει με τον Ποντένσε στο 44′ και στο 52′ κέρδισε το πέναλτι με τον Βαλμπουενά, ο οποίος το εκτέλεσε εύστοχα για το 2-2, βάζοντας φωτιά στο Καραϊσκάκη. Μάλιστα ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη στο τέλος.

Από τον πάγκο παρακολούθησε την αναμέτρηση ο Βασίλης Τοροσίδης που ήταν μέλος της αποστολης, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Πέδρο Μαρτίνς. Εντυπωσιακή η ατμόσφαιρα των φίλων του Ολυμπιακού, με αρκετούς να ταξιδεύουν από την Θράκη.

Μάλιστα, οι Κομοτηναίοι οπαδοί των ερυθρόλευκων βρέθηκαν μπροστά ακριβώς από την εστία όπου επετεύχθησαν και τα τέσσερα τέρματα του αγώνα, όπως μαρτυρά η κεντρική φωτογραφία…