Άνοδος Ταρνατόρου στην Αλεξανδρούπολη την Πέμπτη για επαφές και στόχο την σωτηρία του Εθνικού

Την Πέμπτη και αυθημερόν θα πραγματοποιηθεί τελικά η πολυαναμενόμενη επίσκεψη του προέδρου της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρου στην Αλεξανδρούπολη.

Προγραμματίζονται επαφές με θεσμικούς φορείς της πόλης για να τους πείσει για την αναγκαιότητα να στηρίξουν το τμήμα βόλεϊ, ενώ η πιο σημαντική ίσως συνάντηση θα είναι αυτή με το Επιμελητήριο – καθώς αν δεν βοηθήσει η ιδιωτική πρωτοβουλία της τοπικής κοινωνίας και οι ντόπιοι επιχειρηματίες στην προσπάθεια, είναι αυτονόητο ότι με χρήματα κρατικά ο Δήμος και η Περιφέρεια δεν μπορούν να κάνουν πολλά περισσότερα από όσα ήδη έχουν πράξει το προηγούμενο διάστημα.

Η ανακοίνωση εστάλη αργά το βράδυ της Τρίτης στα μέσα ενημέρωσης και έχει ως εξής:

Το ΤΑΑ του ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ έχει την χαρά και τιμή να ανακοινώσει την επίσκεψη στην Αλεξανδρούπολη την Πέμπτη 19/9/2019 του Προέδρου της ΕΣΑΠ κ. Παντελή Ταρνατόρου. Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του ο κ. Ταρνατόρος θα έχει επαφές με θεσμικούς φορείς της πόλης μας ενώ η επίσκεψή του θα ολοκληρωθεί με τη συνάντηση του με επιχειρηματίες αλλά και φορείς του Βόλεϊ στις 14:15 στον 3 ο όροφο του Επιμελητηρίου Αλεξανδρούπολης. Η συνάντηση αυτή έχει σκοπό να γίνει ενημέρωση και να λυθούν απορίες για τα θέματα που αφορούν στο πρωτάθλημα της Α1 του βόλεϊ και θα είναι ΑΝΟΙΧΤΗ για τους φιλάθλους του βόλεϊ.
Για το ΤΑΑ ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΡΥΣΑ ΛΟΥΠΑΣΑΚΗ