Συνεχίζει την μπάλα ο πρώην διαιτητής και αμυντικός ΑΟΞ και Πανθρακικού Γιώργος Παπαγεωργίου

Στον Ορφέα Ξυλαγανής θα συνεχίσει και φέτος ως ποδοσφαιριστής ο πρώην διαιτητής της ΕΠΣ Θράκης Γιώργος Παπαγεωργίου παρά τις προτάσεις που έιχε από αρκετές ομάδες της περιοχής.

Ο Παπαγεωργίου επέστρεψε πέρυσι στα γήπεδα ως ποδοσφαιριστής μετά από 7 σχεδόν χρόνια και μάλιστα ήταν από τους ελάχιστους παίκτες που διακρίθηκαν στην κακή αγωνιστική σεζόν για την ομάδα τουθ Ορφέα που έσωσε την κατηγορία στο φινάλε των πλέι αουτ.

Ο 35χρονος Παπαγεωργιου ξεκίνησε την καριέρα του στην ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου, και ήταν μέλος στα κλιμάκια της ΕΠΣ Θρακης, όπου ξεχώρισε με τους σκαουτερ του Αρη να τον παίρνουν και τον Γιάννη Μιχαλίτσιο να εντυπωσιάζονται από τον 17χρονο τότε Γιώργο και να τον επιλέγουν για τις δυνατές ακαδημίες της ομάδας. Η διοικητική αναταραχή στον Άρη και η προαγωγή του Μιχαλίτσιου στην πρωτη ομάδα χαλάνε την μετακίνηση του Παπαγεωργίου που με προπονητη τον Νίκο Καραγεωργίου διακρινεται με τις ακαδημίες της Ξάνθης. Εκει αποχωρεί μια σεζόν πριν τα δυο συνεχόμενα πρωταθλήματα της ομάδα Κ20 και συνεχίζει στον Πανθρακικό της Γ’ Εθνικής στην χρονιά της ανόδου στην Β’ Εθνική με προπονητή των Κώστα Βασιλακακη.

Περνά όμως στην σχολή αστυνομίας και μετακομίζει στον ιστορικό Φωστήρα,  με τον Αστερα Αιγείρου να ειναι ο επόμενος σταθμός του. Ακολουθει ο Πανθρακικός την πρωτη χρονιά μετά την πτώση από την Α’ Εθνική, ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, ο Εχίνος του Τόλη Κουτρουλού, ο ΠΑΟΚ Κοσμίου του Σάββα Αιβαζη και τελευταία του ομάδα ήταν η Νέα Χηλή Εβρου του Νίκου Μπαχαρίδη το 2011.

Τα τελευταία χρόνια ήταν διαιτητής στην ΕΠΣ Θράκης, ενω είναι μέλος της ομάδας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης με συμμετοχή σε όλες τις διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια.

Με την παραμονή του η Ξυλαγανή παραμενει δυνατή μεσοαμυντικά, αφού ο Παπαγεωργίου αγωνίζεται ως στόπερ και ως αμυντικό χαφ.