Παλιός παίκτης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ο διάδοχος του Μουστακίδη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας

Η διοίκηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης καίγεται για την κάλυψη των χρεών ώστε να συμβεί η μεγάλη ανατροπή και να εξασφαλίσει τελικά άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα η ομάδα ωστόσο παράλληλα κάνει και τις κινήσεις της ώστε να έχει νόημα μια τέτοια άδεια, αν και εφόσον συμβεί.

Μετά την αποχώρηση του Σάκη Μουστακίδη, το μείζον θέμα σε αγωνιστικό επίπεδο ήταν το ποιος θα τον διαδεχθεί στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Αυτός θα πρέπει να αναλάβει να χτίσει ένα όσο γίνεται ανταγωνιστικό σύνολο στις λίγες ημέρες που απομένουν για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και την έναρξη του πρωταθλήματος.

Όπως έχει γραφτεί, μια διερευνητική κρούση έγινε στον προπονητή του Παμβοχαϊκού Κώστα Δεληκώστα αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS και δεδομένων των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί, η διοίκηση κατέληξε σε έναν άλλον πρώην παίκτη του Εθνικού για να προσπαθήσει να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.

Ο λόγος για τον Γιώργο Ανδραβίζο, από τους κορυφαίους ακραίους του πρωταθλήματος της Α1 στο παρελθόν (και όχι πασαδόρος όπως λανθασμένα γράψαμε αρχικά), που πέρυσι οδήγησε την γυναικεία ομάδα του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης στην κατάκτηση του τίτλου της ΕΣΠΕΘΡ και την άνοδο για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α2 Γυναικών. Ήδη μάλιστα στις ώρες που έχουν κατοχυρωθεί στον Εθνικό στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος», έχουν ξεκινήσει δειλά δειλά κάποιες προπονήσεις αλλά με συμμετοχή μικρού αριθμού ντόπιων και μόνο παικτών που περιορίζονται στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Ένδειξη της εξαιρετικά δυσμενούς θέσης στην οποία βρίσκεται ο Εθνικός αλλά και του γεγονότος ότι υπάρχει ακόμα σφυγμός. Το θέμα είναι αν θα μπορέσει η ιστορική ομάδα να βγει από την μηχανική υποστήριξη ή αν τις επόμενες μέρες θα τραβηχθεί η πρίζα…