MVP του ματς των Πηγαδίων και μέλος της 11άδας της 3ης αγωνιστικής ο Φάμπιο Στέρτζεον

Κορυφαίος παίκτης του εντός έδρας αγώνα της Ξάνθης με τον Αστέρα Τρίπολης αναδείχθηκε ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος της ομάδας της Θράκης Φάμπιο Στέρτζεον (ή Στάρτζεον ή Στούρτζεον, καθώς ακόμα κανείς δεν έχει καταλήξει πώς πρέπει σωστά να μεταφράζεται στην ελληνική το Sturgeon όπου κανονικά το «u» μεταφράζεται σε κάτι ενδιάμεσο σε «α» και «ε»).

Ο πρώτος διαγωνισμός του ΑΟΞ για τον MVP του εντός έδρα αγώνα της ομάδας ολοκληρώθηκε με τον Φάμπιο να ψηφίζεται από τους οπαδούς στο instagram της ομάδας ως ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης και να κατακτά τον σχετικό τίτλο.

Από εδώ και στο εξής σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι του ΑΟΞ οι παρόντες δημοσιογράφοι θα αναδεικνύουν τους τρεις πολυτιμότερους κατά την γνώμη τους παίκτες ενώ στη συνέχεια οι φίλοι της ομάδας θα επιλέγουν τον MVP του αγώνα μέσα από ψηφοφορία, σε μια προσπάθεια του ΑΟΞ να αλληλεπιδράσει με τον κόσμο του.

Ανεξάρτητα πάντως από το τι είπε ο κόσμος, ο Φάμπιο Στέρτζεον ήταν ο μόνος παίκτης της Ξάνθης που συμπεριελήφθη στην κορυφαία ενδεκάδα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Δείτε πιο κάτω την 11άδα όπως ανακοινώθηκε από την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος…