Champions League: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τα οκτώ ματς της πρεμιέρας

Ξεκινα το βράδυ η αγωνιστική δράση στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική ποδοσφαιρική διοργάνωση και μαζί ξεκινά και ο καθιερωμένος πλέον ετήσιος διαγωνισμός του ThrakiSportS.

Δεκάδες φίλοι και συνεργάτες, αναγνώστες της ιστοσελίδας, που παίζουν ερασιτεχνικά ποδόσφαιρο ή κάποιοι επαγγελματικά ή κάποιοι εντελώς καθόλου παρά μόνο στο playstation, διαγωνίζονται και φέτος για το ποιος κάνει τις καλύτερες προβλέψεις. Πετυχαίνεις τον νικητή ή τον μη νικητή εφόσον το ματς λήξει ισόπαλο; Κερδίζεις έναν βαθμό. Είσαι και κοντά στο σκορ; Παίρνεις μισό πόντο μπόνους. Είσαι τόσο καλός που βρίσκεις το ακριβές σκορ; Τότε παίρνεις τρίποντο. Οι βαθμοί που συγκεντρώνεις προστίθενται και συγκρίνονται με τους βαθμούς των άλλων συμμετεχόντων στο ThrakiSportS Champions League Predictor Game και έτσι θα έχουμε κάθε φορά που υπάρχει αγωνιστική δράση και την δική μας βαθμολογία. Χαβαλέ να κάνουμε, να απολαμβάνουμε τα παιχνιδια και οι πρώτοι των πρώτων όλο και κάτι θα φροντίσουμε να κερδίσουν.

ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ THRAKISPORTS CHAMPIONS LEAGUE PREDICTOR GAME ΣΠΕΥΣΑΤΕ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ

Ήδη πάντως όσοι έχουν ήδη φροντίσει να κάνουν εγγραφή, έχουν κάνει και τις προβλέψεις τους για τα σημερινά παιχνίδια. Όπως πριν από κάθε αγωνιστική, το ThrakiSporS θα σας παρουσιάζει τις προβλέψεις των Θρακιωτών αναγνωστών του που συμμετέχουν στο παιχνιδι. Και το βράδυ, μετά τους αγώνες, μαζί με τα αποτελέσατα θα βλέπετε πως διαμορφώνεται η βαθμολογία και στο μεταξύ μας παιχνίδι προβλέψεων.

Η αποψινή πρεμιέρα έχει αρκετά ενδιαφέροντα παιχνιδια, με δύο ωστόσο να ξεχωρίζουν. Νωρίς, στις οκτω παρά πέντε, η Ντορτμουντ υποδέχεται την Μπαρτσελόνα και δυο ώρες μετά, στις δέκα το βράδυ, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα το ματς Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Μαδρίτης ενώ η πρωταθλήτρια Ευρώπης Λίβερπουλ δοκιμάζεται στην έδρα της Νάπολι. Αναλυτικά οι προβλέψεις των συμμετεχόντων στο ThrakiSportS Champions League Predictor Game για τα οκτώ αποψινά ματς της πρεμιέρας έχουν ως εξής:

Ιντερ Μιλάνου – Σλάβια Πράγας: Το 92% προβλέπει νίκη των Ιταλών, το 5% ισοπαλία και το υπόλοιπο 3% νίκη των Τσέχων.

Λυών – Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης: Το 73% προβλέπει νίκη των Γάλλων, το 17% ισοπαλία και το υπόλοιπο 10% νίκη των Ρώσων.

Νάπολι – Λίβερπουλ: Μόλις το 10% προβλέπει νίκη των Ιταλών, το 23% ισοπαλία και το 67% νίκη των πρωταθλητών Ευρώπης Άγγλων.

Σάλτσμπουργκ – Γκενκ: Το 60% προβλέπει νίκη των Αυστριακών, το 31% ισοπαλία και το υπόλοιπο 9% νίκη των Βέλγων.

Μπορούσια Ντόρτμουντ – Μπαρτσελόνα: Μόλις το 16% προβλέπει νίκη των Γερμανών, το 25% ισοπαλία και το 59% νίκη των Ισπανών.

Μπενφίκα – Λειψία: Το 57% προβλέπει νίκη των Πορτογάλων, το 24% ισοπαλία και το υπόλοιπο 19% νίκη των Γερμανών.

Τσέλσι – Βαλένθια: Το 71% προβλέπει νίκη των Άγγλων, το 18% ισοπαλία και το υπόλοιπο 11% νίκη των Ισπανών.

Αγιαξ – Λιλ: Το 88% προβλέπει νίκη των Ολλανδών, το 10% ισοπαλία και μόλις ένα 2% εκτιμά ότι θα νικήσουν οι Γάλλοι.

ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ THRAKISPORTS CHAMPIONS LEAGUE PREDICTOR GAME ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE