Με… νέο όνομα θα έρθει ο Ολυμπιακός στην Κομοτηνή αν ο ΓΑΣ αποκλείσει τον Λαγκαδά

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την Α2 αλλά πιο πριν για το Κύπελλο Ελλάδος. Την Κυριακή που μας έρχεται θα αντιμετωπισει τον νικητή του αγώνα ΓΑΣ Κομοτηνή – Ερμής Λαγκαδά και σε αυτό το πλαίσιο ενημέρωσε την ΕΟΚ πως θα αλλάξει ο διακριτικός τίτλος του συλλόγου. 

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» θα χρησιμοποιήσουν το «Ολυμπιακός Β’» ως όνομα, μαζί με την… επεξήγηση της αναπτυξιακής ομάδας στον τίτλο, που θα υφίσταται στο πρωτάθλημα της Α2 και το Κύπελλο.

Θυμίζουμε πως σε αυτή την ομάδα θα αγωνίζονται οι νεαροί παίκτες του συλλόγου μαζί με κάποιους… μπαρουτοκαπνισμένους της κατηγορίας, ενώ το… βασικό τμήμα με τον Ντέιβιντ Μπλατ θα συμμετέχει μόνο στην Euroleague. Μένει να δούμε αν θα γίνουν στην Κομοτηνή τα αποκαλυπτήρια του νέου συλλόγου με το νέο όνομα.

Αναλυτικά η ενημέρωση του συλλόγου:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημέρωσε την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ότι ο διακριτικός τίτλος που θα χρησιμοποιεί η ομάδα που θα συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Α2, το Κύπελλο Ελλάδος και κάθε διοργάνωση της Ε.Ο.Κ., θα είναι: «OLYMPIACOS B – DEVELOPMENT TEAM» και στα Ελληνικά: «OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ».

Επιπλέον ζητήσαμε από την ΕΟΚ να προχωρήσει στις σχετικές ενέργειες και την χρήση του παραπάνω διακριτικού τίτλου και σήματος σε όλα τα σχετικά έγγραφα, ανακοινώσεις, δελτία Τύπου κλπ. καθώς και για την σχετική ενημέρωση των υπόλοιπων ομάδων και των σχετικών φορέων που έχουν συμμετοχή στην οργάνωση του Πρωταθλήματος».

Με νέο όνομα στην Α2 και στο Κύπελλο Ελλάδας ο Ολυμπιακός!