Γκρεμίζει τείχη η Θράκη για να υποδεχθεί τον τρεις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη

Γκρεμίζουν τα τείχη για ακόμα μια φορά και υποδέχονται απόψε τον τρεις φορές χρυσό παγκόσμιο πρωταθλητή της κολύμβησης Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη οι αρχές της Θράκης.

Ο συμπατριώτης μας παραολυμπιονίκης, μεγάλος θριαμβευτής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ του Λονδίνου, στο οποίο κατέκτησε συνολικά τρία χρυσά μετάλλια στα ισάριθμα αγωνίσματα που έλαβε μέρος (50μ και 100μ ελεύθερο και 100μ πεταλούδα της κατηγορίας S8) πετάει το πρωί από το Λονδίνο στην Αθήνα και αναμένεται να φτάσει στις 9.00 το βράδυ στο αεροδρόμιο “Δημόκριτος” της Αλεξανδρούπολης.

Εκεί αναμένεται να τον υποδεχθούν οι αρχές του Δήμου Αλεξανδρούπολης, με επικεφαλής τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη που είχε φροντίσει να τον συναντήσει και πριν τους αγώνες, τον αντιδήμαρχο Φερών Δημήτρη Κολγιώνη, τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού Θεόδωρο Βουρδόλη και άλλους – πιθανότατα και από τις υπόλοιπες παρατάξεις. Επίσης αναμένεται να βρεθούν άνθρωποι του ΟΦΘΑ και του Ηρόδικου Κομοτηνής, των δυο ομάδων του δηλαδή. Φυσικά μαζί θα υποδεχθούν και τον άλλο σπουδαίο Εβρίτη πρωταθλητή, τον Δημήτρη Καρυπιδη που επίσης κέρδισε μετάλλιο στο Λονδίνο.

Στη συνέχεια, ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης θα αναχωρήσει με πομπή για την γενέτειρα του, τις Φέρες, εκεί όπου οι συμπολίτες του ετοιμάζουν λαμπρή υποδοχή στις 21:15 το βράδυ. Μάλιστα, ο νέος αντιδήμαρχος Φερών Δημήτρης Κολγιώνης με ανακοίνωση του προσκαλεί όλους στην υποδοχή, τονίζοντας με δήλωση του: «Ο συμπατριώτης μας, τρεις φορές χρυσός παγκόσμιος πρωταθλητής, Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης θα φτάσει στην πόλη των Φερών!!!!
Παρακαλούμε να παρευρεθείτε όλοι για μια μεγαλειώδη υποδοχή στη συμβολή των οδών 50ου Συντάγματος και Δημοκρίτου (ξενοδοχείο ΑΝΘΗ) όπως πραγματικά αξίζει στο παλικάρι μας!!!!»