ΕΠΣ Θράκης: «Μπαμ» με Μούζα για τον Πόντο Θρυλορίου

Μια πολύ σημαντική ίσως την σπουδαιότερη στην Β’ ΕΠΣ Θράκης πραγματοποίησε ο Πόντος Θρυλορίου αποκτώντας τον αμυντικό Νουγκζαρη Μουζασβίλι που αγωνιζόταν φέτος στην Γρατινή.

Ο 23χρονος στοπερ για 10 περίπου χρόνια αγωνιζόταν με την φανέλα του Πανθρακικού, ξεκινώντας από τις ακαδημίες αγωνιζόμενος μέχρι την πρωτη ομάδα στην Α’ εθνική. Ακολούθησε η Άμφισσα και ο Φωκικός, η Δόξα Προσκυνητών και στην συνέχεια επέστρεψε στον Φωκικό για δεύτερη φορά, ενώ πέρυσι αναδείχθηκε μέλος της καλύτερης εντεκάδας στον μεγαλο διαγωνισμό του ThrakiSportS για την ΕΠΣ Θράκης, φορώντας την φανέλα της Δόξας Γρατινής.

Η ανακοίνωση του Πόντου Θρυλορίου: Νουγκζαρης Μουζασβιλη από τις πιο δυναμικές μεταγραφές της ομαδος μας. Ένας από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς του νομού μας! Είμαστε πλέον στην ευχάριστη θέση να τον καλωσορίσουμε στην οικογένεια μας. Με το πιο πλούσιο βιογραφικό αυτήν την στιγμή καθώς έχει παίξει μέχρι και Σούπερ Λιγκ με τον Πανθρακικό αλλά και κύπελλο της Α εθνικής! Μετά από χρόνια σε β και γ εθνικές γύρισε στον τόπο μας με την φανέλα της Δόξας Γρατινης με 2 γεμάτες και πολύ καλές χρονιές. Με τον ερχομό του πλέον εξασφαλίζουμε στην κεντρική και αμυντική λειτουργία της ομαδος μας. Του ευχόμαστε μια καλή χρόνια με ορεξη και χωρίς τραυματισμούς!