Super League: Παρουσία Κεχαγιά η Κ17 της Ξάνθης λύγισε στο γκολ από τον ΠΑΟΚ

Με 1-0 ηττήθηκε η εφηβική ομάδα του ΑΟΞ από την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ σε αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ17.

Αυτή είναι η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για τους παίκτες του Κώστα Προδρομίτη, που στην πρεμιέρα της περασμένης εβδομάδας είχαν νικήσει με 3-1 μέσα στον Βόλο.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε χάρη σε τέρμα του Τασιούρα που σημειώθηκε λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι Ξανθιώτες ανέβασαν την απόδοση, έχασαν ευκαιρίες ενώ διαμαρτύρονται και για ένα πέναλτι σε χέρι αντιπάλου που δεν τους δόθηκε λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παρών στην αναμέτρηση έδωσε και ο ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Κεχαγιάς που είδε το παιχνίδι παρέα με τον Τεχνικό Διευθυντή της ΠΑΕ Γιάννη Παπαδημητρίου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Τσιάρας με βοηθούς τους Δεδονάκη και Καρασαββαΐδη της ΕΠΣ Καβάλας (φωτο Ξάνθη Sport).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ Κ17 (Κ. Προδρομίτης): Κοτσάκης, Ιγνατιάδης, (66′ Πλατσιώτας) Μακρίδης, Αδαμίδης, Καρανικόλας, Ξανθός (75′ Ζιπίδης), Ζιάκας, Αλή Ελτουρούλ, Ισαακίδης, Πατήρας (55′ Καρατλίδης), Καραμήτρος (55′ Αραμπατζής).

ΠΑΟΚ: Μοναστηρλής, Κιτσάκης, Σινανάι, Κουλιεράκης, Κουτσίδης, Τσίκος, Τασιούρας (67′ Μπάμπουρας), Κουτεντάκης, Κούτσιας, Σπυριδόπουλος (62′ Δαρέλας), Σμυρλής (87′ Κεδίκογλου)