«Κρέμασε» τα παπούτσια του στα 25 ο αγαπητός στην Θράκη Χρήστος Φλέγγας

Ένα από τα πιο αγαπητά του ποδοσφαίρου της Ροδόπης παρά το γεγονός ότι κατάγεται από την Λάρισα και επέστρεψε πίσω είναι ο Χρήστος Φλέγγας.

Ο Φλέγγας που τελείωσε οικονομικά στο Δημοκρίτειο, απόφασισε μόλις στα 25 του (γεννημένος στις 14-5-1994) να σταματήσει το ποδόσφαιρο και πλέον ασχολείται με λογιστικά στο γραφείο του Φλέγγας Γ. – Κισσας Ν. ΟΕ στην Λάρισα (Ηπείρου 76).

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Λάρισας και συνέχισε σε Αμπελωνιακο (Δ’ Εθνική), Τύρναβο (Γ’ Εθνική) και επέστρεψε σε Αμπελωνιακό (Γ’ εθνική) πριν συνεχίσει στην ΕΠΣ Θράκη με τις φανέλες του Σώστη και του Κοσμίου, κατόπιν Αγιάς ολοκληρώνοντας και πάλι στον Αμπελωνιακό, όπου όμως ήταν άτυχος και τραυματίστηκε σοβαρα.

H συγκινητική ανάρτηση του Φλέγγα: “Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν”. Ηρθε η δύσκολη για μένα στιγμή να “κρεμάσω” τα παπούτσια μου…θέλω να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες που συνεργάστηκα (ΑΟΔΛ,ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ,ΠΑΕ ΑΕΛ,ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ,ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ,ΔΟΞΑ ΣΩΣΤΗ,ΠΑΟΚ ΚΟΣΜΙΟΥ,ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ )καθώς και τους προπονητές που με βοήθησαν να φθάσω ως εδώ. Το ποδόσφαιρο μου έμαθε πολλα αλλά το κυριότερο για εμενα είναι ότι γνώρισα άτομα και ορισμενα από αυτά έγιναν αδέρφια μου.Θα μπορούσα να πω τόσα πολλά αλλα θα αρκεστώ σε αυτό: εις το επανιδείν ❤️⚽️