«Γκαζώνει» η Ένωση Αλεξανδρούπολης προσθέτοντας στο τεχνικό τιμ Ζαπαρτίδη και Τσιομλεκίδη

Οι εκπλήξεις από τη νέα ομάδα της Ένωσης Αλεξανδρούπολης συνεχίζονται όχι μόνο σε επίπεδο ρόστερ αλλά και προπονητικού τιμ.

Νέες προσθήκες είναι ο Πασχάλης Ζαπαρτίδης, που τις τελευταίες εβδομάδες προσπάθησε να σώσει την κατάσταση στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου καθώς και ο Βασίλης Τσιομλεκίδης που μετά την περσινή επιτυχημένη σεζόν στον Ιπποκράτη είχε ξεκινήσει στην Θράκη Φερών φέτος αλλά έφυγε ηχηρά μαζί με ορισμένους πρωτοκλασάτους παίκτες που βρήκαν επίσης στέγη στην Ένωση Αλεξανδρούπολης.

Ο Τσιομλεκίδης αναλαμβάνει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή ενώ ο Ζαπαρτίδης εντάσσεται στο προπονητικό τιμ υπό τον Νίκο Ουσταμπασίδη, στο οποίο μετέχουν ακόμα οι Μάκης Τσαπάνης και Στάθης Παμπορίδης. Αναλυτικά, η τελευταία ανακοίνωση της Ένωσης Αλεξανδρούπολης έχει ως εξής:

Στην οικογένεια της ομάδος μας από σήμερα θα βρίσκονται ο κο Πασχάλης Ζαπαρτιδης κάτοχος UEFA A στο προπονητικό επιτελείο του επικεφαλή Προπονητή κο Νίκου Ουσταμπασιδη κατόχου UEFA Pro όπου μαζί με του κο Τσαπανη Μ. και κο Στάθη Παμποριδη θα κτισουν την ομάδα της ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ στην Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ενώ ο κο Βασίλης Τσομπλεκιδης θα αναλάβει τον δύσκολο ρόλο του Τεχνικού Διευθυντή κοντά σε παίκτες προπονητές και διοίκηση.

Το Δ.Σ σας καλωσορίζει και σας εύχεται καλή δύναμη