Εντοπίστηκε (μέχρι και) ο… αντικαταστάτης του Μάνταλου στην ΑΕΚ από ερυθρόλευκα μέσα

Την Πέμπτη ερυθρόλευκα κυρίως μέσα ενημέρωσης επανέφεραν στο προσκήνιο το σενάριο περί πώλησης του Πέτρου Μάνταλου από την ΑΕΚ και λίγες ώρες μετά επίσης φιλοολυμπιακά μέσα προχώρησαν ένα βήμα παρακάτω, αποκαλύπτοντας και ποιος θα είναι ο διάδοχός του.

Για την ακρίβεια συνδύασαν το γεγονός ότι ρουμανικά μέσα ανέφεραν τις προηγούμενες ημέρες πως η ΑΕΚ πιθανότατα θα κάνει κίνηση τον Ιανουάριο για τον Ιονούτ Βίνα της Στεάουα Βουκουρεστίου, ενώ κρούση της ΑΕΞ εμμέσως επιβεβαίωσε και ο τεχνικός διευθυντής της ρουμανικης ομάδας.

Βέβαια, ο Ραντουτσάν ανέφερε πως τον τελευταίο λόγο όσον αφορά τις πωλήσεις παικτών στην Στεάουα τον έχει ο ιδιοκτήτης, ο οποίος ακούει στο όνομα Τζίτζι Μπεκάλι. Αξίζει να σημειωθεί πως η αξία του Βίνα σύμφωνα με το transfermarkt, βρίσκεται στο 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στην ομάδα νέων της Ρόμα και στη Βιιτορούλ, πριν πάει στη Στεάουα.

0 24χρονος μέσος αγωνίζεται στη θέση που είναι και ο Μάνταλος, δηλαδή πίσω από τον επιθετικό, ωστόσο μπορεί να παίξει και στο δεξί άκρο της επίθεσης με επιτυχία. Ήδη από την ιστοσελίδα to10 όπου δημοσιεύθηκε και η φωτογραφία, έγιναν οι σχετικοί συσχετισμοί και παρουσιάζεται ο Βίνα ως πιθανός διάδοχος του Μάνταλου.

Βέβαια, για να υπάρχει υποψήφιος διάδοχος του Μάνταλου, στο υποσυνείδητο καλλιεργείται ότι ο Κομοτηναίος άσσος φεύγει από την ΑΕΚ. Αλλά μένει να φανεί κατά πόσον οι πληροφορίες για πώληση του θρακιώτη αρχηγού της Ένωσης ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.