Δώρο στον Μάκη Δημητριάδη από τα «παιδιά» του ταξίδι στο Μονπελιέ για να τα δει από κοντά στην Εθνική Ανδρών

Ενα ξεχωριστό δώρο έλαβε ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Παίδων και νυν επικεφαλής προπονητής των Αμαζόνων Μαΐστρου Μάκης Δημητριάδης.

Τα παιδιά που είχε στην Εθνική Παίδων πριν μερικά χρόνια, όπως ο Ραφαήλ Κουμεντάκης, ο Μενέλαςο Κοκκινάκης, ο Θανάσης Πρωτοψάλτης και ο Δημήτρης Ζήσης έγιναν… άνδρες και μετέχουν στην αποστολή της Εθνικής στο Ευρωβόλεϊ.

Αυτά τα παιδιά λοιπόν, όπως και εκείνα που μετείχαν στην προετοιμασία αλλά όχι στην τελική αποστολή, όπως ο Ανέστης Δαλακούρας και ο Γιώργος Τζουμάκας, αποφάσισαν να του δωρήσουν ένα ταξίδι στο Μονπελιέ για να τα δει από κοντά ως άνδρες στο Ευρωβόλεϊ.

Η Ελλάδα μετέχει σε τελική φάση Ευρωβόλεϊ για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια και τα «παιδιά» του Μάκη Δημητριάδη έδειξαν ότι δεν ξεχνούν τον βολεϊκό τους «πατέρα». Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο Εβρίτης παλαίμαχος παίκτης και νυν προπονητής.

Η δήλωσή του, που ανέβασε στο social media, έχει ως εξής:

Σημερα ταξιδευω για το Montpellier στη Γαλλια για το Πανευρωπαικο Πρωταθλημα οπου συμμετεχει και η Εθνικη Ανδρων της Ελλαδος. Το ταξιδι μου το κανουν δωρο οι παλιοι μου παικτες στις εθνικες παιδων κ εφηβων που βρισκονται τωρα στην εθνικη Ανδρων. Ειναι ενα συγκινητικο δωρο που δειχνει την αναγνωριση για το μικρο λιθαρακι που εβαλα στην μεγαλη καρριερα τους! Τα αθλητικα παιδια μου : Ραφαηλ Κουμεντακης, Μενελαος Κοκκινακης, Θανασης Πρωτοψαλτης και Δημητρης Ζησης συμμετεχουν στην αποστολη ενω και ο Ανεστης Δαλακουρας και ο Γιωργος Τζουμακας ηταν σε ολη την προετοιμασια. Θελουν να βρισκομαι διπλα τους και θα ειμαι κοντα τους στην προσπαθεια τους για μια μεγαλη επιτυχια!! Για προκριση στους 16 της διοργανωσης!!