Δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό ο Τζούριτς αλλά στέλνει την θετική του ενέργεια στην Εθνική

Το δικό του μήνυμα από την Ιταλία στέλνει ο διεθνής διαγώνιος, Δημήτρης Τζούριτς, για την προσπάθεια της Εθνικής Ομάδας στο Μονπελιέ της Γαλλίας.

Ο Δημήτρης Τζούριτς απάντησε στο δημοσίευμα του volleynews, το οποίο αναπαρήγαγε και το ThrakiSportS, ότι αγωνίστηκε σε φιλικό με την νέα του ομάδα, την Τρεντίνο ενώ λείπει από την Εθνική με πρόβλημα τραυματισμού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας διαγώνιος ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ το εξής μήνυμα: «Μακάρι να ήμουν σωματικά έτοιμος και να είχα παίξει αυτό το φιλικό, κάτι που θα σήμαινε ότι θα μπορούσα να βρίσκομαι στο ευρωπαϊκό. Δυστυχώς δεν είμαι ακόμα έτοιμος και δεν έπαιξα χθες στο φιλικό!!! Θα είμαι όμως με σκληρή δουλειά.

Σας παρακαλώ να διασταυρώνεται τις πληροφορίες πριν τις δημοσιεύεται. Τώρα είναι η στιγμή που όλοι θα πρέπει να υποστηρίξουμε την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας. Ο καθένας όπως μπορεί! Καλή επιτυχία στα παιδιά και εύχομαι να μείνουν δυνατοί και συγκεντρωμένοι».

Από την άλλη και η ιστοσελίδα volleynews, χωρίς να έχει κάποια σκοπιμότητα, ζήτησε συγγνώμη αναφέροντας τα παρακάτω: “Το VN ζητά συγγνώμη από τον Τζούριτς και τους αναγνώστες του για την κακή εκτίμηση και προσέγγιση του βίντεο της Τρεντίνο. Όλοι μαζί για τα καλύτερα του ελληνικού βόλεϊ που έρχονται!” .

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε: