Μπάχαλο με Ορφέα Ξάνθης και Άρη Αβάτου στην κλήρωση της Γ’ Εθνικής

Μπάχαλο τα έκανε η αρμόδια Επιτροπή Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής με την κλήρωση του πρώτου ομίλου όπου μετέχουν οι ομάδες της Θράκης, αφού φαίνεται ότι η απόσυρση του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου αποσυντόνισε αρκετό κόσμο.

Ετσι πέρα από το υποχρεωτικό ρεπό που θα έχει κάθε Κυριακή μια ομάδα, δεν δόθηκε κλειδάριθμος σε Ορφέα Ξάνθης και Άρη Αβάτου, αν και είναι γνωστό ότι και τη νέα σεζόν θα έχουν ως κοινή έδρα το γήπεδο του ΑΟΞ. Αποτέλεσμα; Να κληρωθούν και οι δυο ομάδες εντός έδρας όχι σε μία, όχι σε δύο, όχι σε τρεις αλλά σε τέσσερις αγωνιστικές.

Το θέμα λογικά θα λυθεί με αλλαγή της ημερομηνίας σε κάποιους αγώνες, ώστε να γίνουν Σάββατο (λογικά τα ματς του Αβάτου που φιλοξενείται στην έδρα του Ορφέα). Ωστόσο υπάρχει ζήτημα ότι οι δυο ομάδες αγωνίζονται εντός και στην τελευταία αγωνιστική, οπότε και μπορεί να κρίνονται πολλά.

Αν πάντως φτάσουμε τελευταία αγωνιστική να έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον τα παιχνίδια και να μην μπορεί να γίνει αλλαγή ημερομηνίας, μην αποκλείσετε το Άβατο να κληθεί να δώσει το τελευταίο του παιχνίδι σε άλλο γήπεδο του Νομού Ξάνθης, πιθανότατα την Φελώνη που είχε ως έδρα μέχρι πρόπερσι στη Γ’ Εθνική.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι σχέσεις των δυο ομάδων παραμένουν άριστες. Άλλωστε έχουν κλείσει και φιλικό μεταξύ τους για το απόγευμα, καθώς αργούν και τα μεταξύ τους παιχνίδια για το πρωτάθλημα, που κληρώθηκε να διεξαχθούν την 10η και την 23η αγωνιστική.

Αναλυτικά οι αγωνιστικές στις οποίες συμπίπτουν Ορφέας Ξάνθης και Άρης Αβάτου να αγωνίζονται εκτός έδρας:

7η αγωνιστική: Ορφέας Ξάνθης – Πανδραμαϊκός και Αρης Αβάτου – Κιλκισιακός

12η αγωνιστική: Ορφέας Ξάνθης – Κεραυνός Πέρνης και Αρης Αβάτου – Αετός Ορφανού

14η αγωνιστική: Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Θεολόγου και Άρης Αβάτου – Κεραυνός Πέρνης

26η αγωνιστική: Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Κάτω Καμήλας και Αρης Αβάτου – ‘Ενωση Αλεξανδρούπολης