Οριστικό ΤΕΛΟΣ ο Ίασμος! Έστειλε χαρτί στην ΕΠΟ να ΜΗΝ περιληφθεί στην κλήρωση της Γ’ Εθνικής

Σβήνεται οριστικά από τον ποδοσφαιρικό χάρτη τουλάχιστον για την προσεχή σεζόν ο νταμπλούχος της ΕΠΣ Θράκης Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου.

Η ομάδα που πέρυσι κατέκτησε πρωτάθλημα και κύπελλο στον νομό Ροδόπης, σύμφωνα με εξακριβομένες πληροφορίες του ThrakiSportS, μετά και την άκαρπη συνάντηση της περασμένης Κυριακής, ελήφθη απόφαση να μην λάβει μέρος στο πρωταθλημα της Γ’ Εθνικής. Ήδη μάλιστα συντάχθηκε και αποστέλλεται, αν δεν έχει ήδη σταλεί, σχετικό έγγραφο στην ΕΠΟ με το οποίο θα δηλώνεται η απόσυρση της ομάδας ώστε να μην περιληφθεί στην κλήρωση για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, που έχει αποφασιστεί για το πρωί της Τετάρτης.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη ο Α’ Όμιλος της Γ’ Εθνικής μένει κατά πάσα πιθανότητα με 13 ομάδες και ο Νομός Ροδόπης χωρίς εκπροσώπηση στα εθνικά πρωταθλήματα, καθώς δεν μπορεί σε αυτήν την χρονική συγκυρία να υπάρξει αντικατάστασή του. Επίσης, ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, που νωρίτερα είχε αποσυρθεί και από το Κύπελλο Ελλάδος, δεν μπορεί πλέον να δηλωθεί ούτε στο τοπικό πρωτάθλημα, καθώς όχι απλά έληξε η σχετική προθεσμία αλλά έγιναν το περασμένο Σάββατο και οι κληρώσεις…