Super League: Με Δαρέλα στην βασική ενδεκάδα η πρεμιέρα για την Κ17 του ΠΑΟΚ

Με το καλημέρα στις επίσημες υποχρεώσεις, ο Εβρίτης Αργύρης Δαρέλας χρησιμοποιήθηκε στην βασική ενδεκάδα της Κ17 του ΠΑΟΚ στην επικράτηση με 5-0 των ασπρόμαυρων με την Λαμία.

Ο Δαρέλας προέρχεται από τις ακαδημίες του ΑΟ Μαΐστρου, συμμετείχε το καλοκαίρι στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ και πριν ένα μήνα του έγινε επίσημη πρόταση και όπως αποδεικνύεται, οι πρωταθλητές Ελλάδος σκοπεύουν να επενδύσουν στο ταλέντο του.

Πέρυσι ήταν από τους παίκτες που ξεχώρησαν στην ΕΠΣ Έβρου με τη Μεικτή Ομάδα Νέων και πλέον θεωρείται ότι αν συνεχίσει και ο ίδιος να δουλεύει, ένα λαμπρό μέλλον προμηνύεται για τον ίδιον.

Στα του αγώνα, οι παίκτες των Παπαβασιλείου και Ταξίδη σημάδεψαν τρεις φορές τα δοκάρια, έχασαν ένα πέναλτι, όπως  και σωρεία ευκαιριών, ενώ ουσιαστικά ουδέποτε απειλήθηκαν.

Ο Κούτσιας βρήκε αρχικά δίχτυα, στο 28’, έπειτα από την ασίστ του Καράκουτη και συνέχισε ο Τασιούρας στο 36’ για το 2-0 (και πάλι η ασίστ από τον Καράκουτη).

Στο 45′ ο Δαρέλας αντικαταστάθηκε από τον Σπυριδόπουλο που χρίστηκε και σκόρερ στο 73′ με κοντινή κεφαλιά. Πιο πριν, στο 53’  είχε σκοράρει και ο Κουλιεράκης με εκπληκτικό μακρινό σουτ ενώ το τελικό 5-0 έκανε ο Μανωλιούδης στο 88΄με επίσης μακρινό υπέροχο σουτ.