Με δυο αυτογκόλ η φιλική τριάρα του άνευ διεθνών ΑΟΞ επί του Ορφέα Ξάνθης

Το κενό των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεών της, λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων, κάλυψε η Ξάνθη με το φιλικό προετοιμασίας που έδωσε την Κυριακή με αντίπαλο τον Ορφέα Ξάνθης (επειτα από την αναβολή εκείνου με την Δόξα Δράμας).

Ο Κίκο Ραμίρεθ έδωσε χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Super League 1 και είδε την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του, μία εβδομάδα πριν την πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση, με τον Αστέρα Τρίπολης την άλλη Κυριακή (15/9, 19:00) για την 3η αγωνιστική. 

Στον αγώνα του Xanthi FC Arena (φωτο από την Ξάνθη Sport), νικήτρια ήταν η Ξάνθη με σκορ 3-0, ένα αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε από τα δύο αυτογκόλ των φιλοξενούμενων στο 8′ και το 24′ και το γκολ του Μπαριέντος στο 76′ με σουτ.

Ο Ντε Αμορίμ είχε δοκάρι στο 75′ στην πιο χαρακτηριστική ευκαιρία, ενώ ανεπίσημο ντεμπούτο με την φανέλα του ΑΟΞ πραγματοποίησε ο Μουλέν. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης με βοηθούς τους Τζιβαρτζίδη και Ομέρ Κεχαγιά ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Θόδωρος Γιαπουντζής της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Σάο Μπέντο (46′ Σταθάκης), Λισγάρας (46′ Καρασαλίδης), Τενεκές, Λεωντσάκος, Θυμιάνης (65′ Μανίσογλου), Ντε Λούκας, Μουλέν (65′ Τερκί), Πολέττο, Ντε Αμορίμ, Εντουάρντο (73′ Μπαριέντος), Γκαργκαλατζίδης.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ψυχουδάκης, Χακή Τζαμπάζ, Βουλγαρίδης, Κατρανίτσας, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης, Ζυγκολάρης, Ξαντινίδης, Κουκουρίγκος, Χασάνογλου. Έπαιξαν και οι: Ναθαναηλίδης, Βουλγαρίδης, Βρίγκος, Καλλίδης, Τσιτάκ Ερντέμ, Χιντ Ιμέρ, Χασάν Κ.