Διεκόπη στο 70′ το φιλικό Πανθρακικού – Θράκης Φερών με τους Εβρίτες να αποχωρούν από το ΔΑΚ Κομοτηνής

Μόνο 70 λεπτά είχε διάρκεια ο φιλικός αγώνας του Πανθρακικού με την Θράκη Φερών στο ΔΑΚ Κομοτηνής, με τους φιλοξενούμενους να αποχωρούν όταν ο διαιτητής Αϊχάν Χούσκογλου έβγαλε κόκκινη κάρτα σε παίκτη τους.

Οι φιλοξενούμενοι της ομάδας του Έβρου διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον ρέφερι για την απόφαση αυτή και στην συνέχεια πήραν την απόφαση σε ένδειξη διαμαρτυρίας να πάρουν πρόωρα τον δρόμο για τα αποδυτήρια.

Την ώρα εκείνη ο Πανθρακικός προηγούνταν με σκορ 4-1. Για τους πράσινους της Κομοτηνής, που εμφανίστηκαν αρκετά καλοί στο πρώτο τους εντός έδρας φιλικό, πέτυχε δύο τέρματα ο Ρουμπιές και από ένα οι Καρασιουνας και Γκαϊδατζής με πέναλτυ, ενώ για την Θράκη Φερών μείωσε ο Ντολας σε 4-1.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Γεμενετζής): Κεχαγιάς (60΄ Γεμενετζής), Τσαγκαλίδης (80΄ Ξενοδοχίδης), Παύλου (60΄ Τσορτανίδης), Μέριτς (60΄ Χουσέϊν Σαμή), Ζήκος (60΄ Καραγιαννίδης), Τσιανάκας (60΄ Νάνος), Καρασιούνας, Γιάζος (60΄ Κρεμμύδας), Γκαϊδατζής (60΄ Χατζηϊωαννίδης), Ρουμπιές (80΄ Βιόπουλος), Παπαδόπουλος (60΄ Κονόμι).

ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΡΩΝ (Γεωργουσούλας): Κυριακίδης, Πολίδης, Μαυρομάτης, Μπόρας, Αντωνιάδης (40΄ Θ. Πεχλιβανίδης), Πάσχος (55΄ Σωτηρίου), Σιδηρόπουλος, Ντόλας, Κολγκέγκα (80΄ Ριτζάλης), Δροσάκης, Δ. Πεχλιβανίδης

Μια εβδομάδα πριν οι δυο ομάδες είχαν τεθεί και πάλι αντιμέτωπες με νικήτρια ξανά την ομάδα του Πανθρακικού, αυτή τη φορά στις Φέρες…