Volley League: Ανανέωσε για 17η περίοδο με την Κηφισιά ο Νικολάκης

Για 17η χρονιά θα φοράει την φανέλα της Κηφισίας ο πρώην παίχτης της Αθλητικής Ενωσης Κομοτηνής Δημήτρης Νικολάκης.

Ο Αθηναίος πασαδόρος θα συνεχίζει να φοράει την φανέλα της Κηφισιάς για 17η σεζόν διατηρώντας και το περιβραχιόνιο του εμβληματικού αρχηγού της ομάδας.

Ο Νικολάκης στα 39 του πλέον χρόνια, ο οποίος την περίοδο 1998-2002 αγωνίστηκε με τα χρώματα της ΑΕ Κομοτηνής στην προηγούμενη παρουσία της στην Α1, θέλει για 17η χρονιά να βοηθήσει την Κηφισιά να πετύχει τους στόχους στην Volley League, με την οποία κάθε χρόνο πετυχαίνει και μια υπέρβαση.

Η ανακοίνωση της ομάδας και η δήλωση του Αθηναίου αθλητή για την ανανέωση: Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αθλητή Δημήτρη Νικολάκη για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Ο Δημήτρης Νικολάκης θα φορά τη φανέλα του αρχηγού με το νούμερο «1» για 17η συνεχόμενη περίοδο.

Ο εμβληματικός αρχηγός της Κηφισιάς με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας του τόνισε: «Αποφάσισα να παίξω βόλεϊ και φέτος. Αυτή όμως θα είναι η τελευταία χρονιά της καριέρας μου, καθώς έχω πάρει την απόφαση στο τέλος της περιόδου να σταματήσω. Πέρα από το κομμάτι του παιχνιδιού, θέλω με την εμπειρία μου να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου να εξελιχθούν».

Όσον αφορά στη νέα αγωνιστική περίοδο ο πασαδόρος της Κηφισιάς τόνισε: «Εύχομαι σε όλους υγεία. Το βόλεϊ είναι ένα παιχνίδι που κάνει την καθημερινότητα μας πιο όμορφη».