Γ’ Εθνική: Θωρακίζει τα γκολποστ με Μπινόπουλο η Ένωση Αλεξανδρούπολης

Τα γκολποστ της Ένωσης Αλεξανδρούπολης θα προστατεύει ο έμπειρος τερματοφύλακας Τάσος Μπινόπουλος.

Ο 31χρονος πορτιέρο με εμπειρία σε Γ’ Εθνική αλλά και στην Κύπρο, ήταν από τους πρωτους που συμφώνησαν με την νέα ομάδα της Αλεξανδρούπολης μαζί με τους συμπαίκτες του πέρυσι στην δύσκολη χρονιά στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης Δορουγιδένη, Καρακασίδη, Μαρασλή, Γκουντενούδη, Γκαβανόζη.

Ο Μπινόπουλος στην φετινή δύσκολη σεζόν στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης που κατέκτησε το κύπελλο, αγωνίστηκε και ως επιθετικός αφού λογω έλλειψης παικτων, κατι που είναι δλυσκολο να συμβεί φέτος στην ομάδα του Νίκου Ουσταμπασίδη που έχει αρκετούς παίκτες σε κάθε θέση.

Ο Μπινόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ορφέα Αλεξανδρούπολης, συνέχισε σε ΠΑΕ Θράκη, Ολυμπιακό Βόλου Β’, στην Κύπρο στον ΑΠΟΕΛ Β’, στον ΑΓΣ Νέας Περάμου Αττικής, τον Ατρόμητο Άβαντα, τον Έβρο Σουφλίου με τον οποίο αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική, την ΠΑΕ Νίψας και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης που ήδη ανακοίνωσε αρκετούς παίκτες και θα ανακοινλωσει και άλλους όπως και τερματοφύλακα με επίσης θητεια στην Θράκη, φιλοδοξεί φέτος αν και ξεκίνησε αργα και δεν στελέχωσε πλήρως την ομάδα να έχει μια καλή πορέια και να εξασφαλίσει νωρίς την κατηγορία, αναδεικνύοντας και νέα παιδιά.