Έφτασαν από την Πάτρα στον Ίασμο οι εντυπωσιακές φανέλες, αλλά ποιοί θα τις φορέσουν; (+photos)

Τις φανέλες για την νέα σεζόν οι οποίες είναι μάλιστα εντυπωσιακές έχει ετοιμες ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, ωστόσο υπάρχει ένα πρόβλημα… δεν υπάρχουν παίκτες για να τις φορέσουν.

Τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά για την πρωταθλήτρια ομάδα του Μέγα Αλεξανδρου Ιάσμου, αφού σχεδόν όλοι οι παίκτες της ομάδας έχεουν αποχωρήσει και ο νέος κόουτς ο Πασχάλης Ζαπαρτίδης κάνει προπονησεις με νέα παιδιά.

Στην πιο σημαντική συνάντηση ίσως της ιστορίας του συλλόγου την Κυριακή στις 12:00 στο «7th Heaven» θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με στόχο την εξεύρεση λύσης που θα δώσει το «φιλί» της ζωής στην ιστορική ομάδα της Ροδόπης.

Ωστόσο η πρωτοβουλία ενός επιχειρηματία από την Πάτρα με το «Φασόλοι Μαγειρείο» που είναι και χορήγός της ομάδας του Προμηθέα Πάτρας που αγωνίζεται στην Basket League, δείχνει πως ακόμα και τώρα υπάρχει ελπίδα για την ιστορική ομάδα της Ροδόπης που φέτος θα αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου: Ευχαριστούμε πολύ τον Πατρινό επιχειρηματία κ. Spiros Biratsis, ο οποίος έχει μαγειρεία Φασολοι Μαγειρειο, στην Πάτρα και στο Ρίο, για την χορηγία του (εμφανίσεις, κάλτσες).