Super League: Επιστρέφει για 5η φορά στην Δόξα Δράμας ο Βασιλακάκης

Στον συνήθη … ύποπτο βρήκε λύση για μια ακόμη φορά η Δόξα Δράμας βρίσκοντας άμεσα τον αντικαταστάτη του Σωτήρη Οφρυδόπουλου.

Όπως αναφέρει το Sportime, ο Ροδοπίτης πρωην προπονητής και του Πανθρακικού τρεις φορές Κώστας Βασιλακάκης θα καθίσει στον πάγκο της Δόξας Δραμας για 6η φορά! Στον πάγκο της ομάδας της Δράμας έχει βρεθεί το 2006, από το 2008 έως το 2010, το 2013-2014 και τη σεζόν 2017-2018, όταν τον Απρίλιο του 2018 διαδέχθηκε τον Νίκο Κωστένογλου, νυν προπονητή της ΑΕΚ.

Ο 62χρονος κόουτς είναι από την Πόρπη Ροδόπης έκανε μεγάλη καριέρα σε Πανθρακικό και Δόξα Δράμας σαν ποδοσφαιριστής αλλά και προπονητής. Ακόμη ήταν προπονητής σε Άρη Φωτολίβους, Πανδραμαϊκό, Προσοτσάνη, Καβάλα, Ιάλυσσο και Πανσερραϊκό, ενώ ήταν ο προπονητής του Πανθρακικού την μαύρη χρονιά που διαλύθηκε η ομάδα στην Football League.

Ο Βασιλακάκης οδήγησε τον Πανθρακικό από την Δ Εθνική στο πρωτάθλημα της Superleague, ενώ έχει εξασφαλίσει και άνοδο από την Γ’ στην Β’ Εθνική, στο τιμόνι της Δόξας Δράμας, αλλά και του Πανσερραικού.