ΕΣΠΕΘΡ: Ξεκίνησαν προπονήσεις οι Αμαζόνες Μαϊστρου

Ξεκίνησαν και οι Αμαζόνες Μαϊστρου την προετοιμασία τους για την φετινή χρονιά.

Την πρώτη τους προπόνηση πραγματοποίησαν οι Αμαζόνες Μαϊστρου την Δευτέρα (2/9) που μας πέρασε στο Πλατανότοπο Μαΐστρου.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

ΟΙ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ!!
Μετά από την ατομική προετοιμασία των αθλητριών μας που πραγματοποιήθηκε σταδιακά από τις 12 Αυγούστου, ο Α.Ο.Αμαζόνες Μαΐστρου-Αλεξ/πολης ξεκίνησε επίσημα τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, την προετοιμασία του για τα επίσημα πρωταθλήματα της αγωνιστικής περιόδου 2019-20.
Το πρώτο στάδιο περιλαμβάνει προπονήσεις Γενικής Φυσικής Κατάστασης στον καταπληκτικό Πλατανότοπο Μαΐστρου καθώς και προπονήσεις Ειδικής Φυσικής Κατάστασης και Τεχνικής στην Φυσική Έδρα της ομάδας, το Κλειστό Γυμναστήριο Μαΐστρου.
Οι προπονήσεις όλων των τμημάτων έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσουν τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, ημέρα πρώτης συνάντησης για τις μικρές μας αθλήτριες και τους γονείς τους.
Τη φετινή χρονιά γίνεται ένα νέο ξεκίνημα με τη δημιουργία τμήματος αγοριών, των μικρών μας Κενταύρων σε μία προσπάθεια που έρχεται να καλύψει την επιθυμία πολλών συμπολιτών μας που εκτιμούν την αναπτυξιακή πορεία του σωματείου μας.
ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!