Πρώτο θέμα στο Sportime η απόφαση Μελιόπουλου να βάλει τέλος στην καριέρα του

Το Sportime, οφείλουμε όλοι να αναγνωρίσουμε ότι από την Κυριακή ήταν το πρώτο μέσο που μετέδωσε την πληροφορία για την απόφαση του Δημήτρη Μελιόπουλου να σταματήσει την επαγγελματική του καριέρα, μόλις στα 19 του χρόνια.

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι η πληροφορία αυτή υπήρχε στα ψιλά, αλλά το θέμα πήρε δικαιολογημένα έκταση αν και δυστυχώς από πολλά σάιτς έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης στο πλαίσιο της οπαδικής αντιπαράθεσης και των επιχειρηματικών συμφερόντων.

Αναγνωρίζοντας πάντως εμμέσως πλην σαφώς το λάθος του, πλέον το Sportime επιλέγει σε μια ημέρα με πλούσια αθλητική δράση καθώς έχουμε δυο σημαντικά και κρίσιμα ματς των Εθνικών Ομάδων σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, να κάνει τον Μελιόπουλο πρώτο του θέμα.

Η απόφαση ενός παιδιού που θεωρούνταν το μεγαλύτερο ταλέντο της ηλικίας του, κόστισε πάνω από 800 χιλιάρικα στον ΠΑΟΚ για να τον αποκτήσει από την Ξάνθη και υπήρχε προοπτική να δώσει στη νέα του ομάδα 5 εκατομμύρια, καθώς τέτοια ρήτρα μπήκε στο συμβόλαιό του, οφείλει να μας προβληματίσει όλους.

Ένα παιδί που σύμφωνα με τα (πολλά) δημοσιεύματα του πρόσφατου παρελθόντος, απασχόλησε σκάουτερς από όλα τα προηγμένα πρωταθλήματα και έφτασε κοντά σε θρυλικές ομάδες, πριν καταλήξει στον ΠΑΟΚ.

Κάποιο λάθος έχει γίνει στην διαχείριση του θέματος από όλους μας και ο Δ. Μελιόπουλος που πήρε στα 19 του χρόνια αυτήν την απόφαση είναι ο τελευταίος που φταίει…