Με χατ τρικ Κατσικοκέρη και βασικό Χιτζίδη πήρε το Super Cup Λασιθίου ο ΟΦΙ

Με χατ τρικ του πρών ποδοσφαιριστή του Πανθρακικού Νίκου Κατσικοκέρη και έχοντας ως βασικό στην σύνθεσή του και τον Εβρίτη Στράτο Χιντζίδη ο ΟΦ Ιεράπετρας κέρδισε με σκορ 3-0 τον ΑΟΑΝ και κατέκτησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Σουπερ Καπ Λασιθίου.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον ΟΦΙ ήρθε στο 17ο λεπτό με μακρινό σουτ του Χιντζίδη, από τα 25 μέτρα, αλλά η μπάλα πέρασε ξυστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σκάρπου. Στο 24′ είχε ευκαιρία με σουτ και ο Κατσικοκέρης αλλά απέκρουσε ο αντίπαλος γκολκίπερ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ωστόσο εκτέλεσε φάουλ ο Αναστασόπουλος, ο Κατσικοκέρης πήρε την κεφαλιά κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ.

Το σκορ έμενε στο 1-0 μέχρι και πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα παρά τις ευκαιρίες που είχαν χαθεί, με τον Κατσικοκέρη στο 84′ να πιάνει φαλτσαριστό σουτ εκτός περιοχής με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα εκατοστά από το αριστερό παραθυράκι του Σκάρπου. Ωστόσο στο 87′ είχαμε το 2-0 με προβολή από κοντά του πρώην παίκτη του Πανθρακικού μετά από σέντρα του Χρυσοφάκη.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Καραγιάννης έβγαλε σέντρα από δεξιά, η μπάλα κόντραρε, ο Σκάρπος έδιωξε και στην επαναφορά ο Κατσικοκέρης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που ο ΟΦΙ κατακτά το Σούπερ Καπ Λασιθίου.