Χωρίς ομάδα ο Δημήτρης Κυριακίδης αν και έληξε η μεταγραφική περίοδος

Η μεταγραφική περίοδος έληξε και ένα «κεφάλαιο» που υπήρχε σε εκκρεμότητα στον Παναιτωλικό ήταν εκείνο του Δημήτρη Κυριακίδη.

Ο 33χρονος καταγόμενος από την Χρυσούπολη γκολκίπερ, με θητεία στην Ξάνθη την σεζόν που έφτασε στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, βρέθηκε πολύ κοντά στον Άρη αλλά το φλερτ δεν ευδοκίμησε.

Ο Κυριακίδης ενημερώθηκε τον Μάιο πως δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν στον Παναιτωλικό και από τον Ιούλιο βρίσκονταν σε άδεια, με σκοπό να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και γενικότερα να διευκολυνθεί. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι προπονούταν υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Παντζιαρά στον Μακεδονικό για πολλές βδομάδες περιμένοντας το “πράσινο φως” από τον Άρη.

Από την στιγμή που δεν έγινε η μεταγραφή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το Αγρίνιο θα ανήκει τυπικά στον Παναιτωλικό, χωρίς όμως να υπολογίζεται.

Μάλιστα, κυκλοφόρησε έντονα το σενάριο επιστροφής του στην ομάδα του Αγρινίου μετά την εντός έδρας ήττα του Παναιτωλικού από την Ξάνθη, αλλά κάτι τέτοιο σύμφωνα με νεώτερα ρεπορτάζ διαψεύστηκε.

«Κατηγορηματικά όχι. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα», είναι η τοποθέτηση από το Emileon και αυτόματα γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ο έμπειρος κίπερ μόνο τυπικά θα ανήκει στον Παναιτωλικό.

«Η απόφαση είναι ειλημμένη, δεν αλλάζει και ο Κυριακίδης θα προπονείται μόνος του, καθώς αποτελεί εδώ και καιρό ξένο σώμα», προσθέτει το ρεπορτάζ με τον χρόνο να πιέζει για την ανεύρεση ομάδας.