«Νοσοκομείο» όλη η δεξιά πτέρυγα της Ξάνθης! Τραυματίες και οι τρεις ακραίοι μπακ της ομάδας!!!

Σοβαρό πρόβλημα στην δεξιά πτέρυγα της άμυνας, που παραδοσιακά αποτελεί διαχρονικά ένα από τα… ατού της Ξάνθης, δείχνει να αντιμετωπίζει τις τελευταίες μέρες ο ΑΟΞ.

Και οι τρεις ακραίοι μπακ που αγωνίζονται στην συγκεκριμένη θέση έχουν τεθεί νοκ άουτ. Σοβαρότερη κατάσταση όλων είναι αυτή του αρχηγού Μάκη Μπαξεβανίδη, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας με κάταγμα στο μετατάρσιο από το ματς με τον Παναιτωλικό και σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις, η επιστροφή του στα γήπεδα προγραμματίζεται μέσα στον Οκτώβριο.

Ωστόσο, τραυματίας επέστρεψε από το Αγρίνιο και ο Ντίρεσταμ. Η κατάστασή του προκάλεσε αρχικά κάποιες ανησυχίες, ωστόσο φαίνεται ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα και θα επιστρέψει γρήγορα στα γήπεδα χωρίς να τίθεται κίνδυνος για την συμμετοχή του στο επόμενο παιχνίδι εντός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αν δεν συνέβαινε αυτό, θα υπήρχε σοβαρό πρόβλημα αφού και ο «μικρός» Βασίλης Φασίδης, ο έτερος δεξιός μπακ είναι εδώ και καιρό τραυματίας και η επιστροφή του δεν προγραμματίζεται πριν το τρίτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου. Το καλό για την Ξάνθη και τον Ισπανό τεχνικό της Κίκο Ραμίρεθ είναι ότι υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα λόγω των εθνικών ομάδων και άρα χρόνος να γιατρευθούν οι πληγές και τουλάχιστον να επανέλθει ο Ντιρεστάμ σε αγωνιστική δράση.