Με επιτυχία και έχοντας παρέα την… Κουρομπίλια τα τεστ των 9 διαιτητών και παρατηρητών Γ’ Εθνικής από Έβρο, Ροδόπη και Ξάνθη

Με απόλυτη επιτυχία και για τους εννιά συμμετέχοντες που προέρχονται από τις τρεις ΕΠΣ της Θράκης ολοκληρώθηκαν στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης οι γραπτές και αγωνιστικές εξετάσεις για τους διαιτητές και παρατηρητές που βρίσκονται στους πίνακες της 3ης κατηγορίας.

Προς έκπληξη των περισσοτέρων, στο τεστ των διαιτητών Γ’ Εθνικής έτρεξε και η επόπτρια της Super League Χρύσα Κουρομπίλια, που ξεκίνησε προ 20ετίας την διαιτητική της καριέρα από την ΕΠΣ Θράκης την περίοδο που ήταν φοιτήτρια στην Κομοτηνή. Το πέρασε με άνεση.

Στα τεστ που έγιναν Δευτέρα και Τρίτη συμμετείχαν οι διαιτητές Γ’ Εθνικής Θανάση Κεφίλης και Βαλάντης Στρατούδης από την ΕΠΣ Έβρου, ο Χρήστος Κακουλίδης από την ΕΠΣ Θράκης και οι Φίλιππος Ανεστίδης και Θεόδωρος Γιαπουτζής από την ΕΠΣ Ξάνθης. Όλοι τους πέρασαν με απόλυτη επιτυχία τις εξετάσεις.

Αίσθηση ωστόσο προκάλεσε ότι από τα τεστ απουσίασαν τέσσερις διαιτητές που βρίσκονται στους πίνακες, οι Γεωργιτσόπουλος (Δράμας), Παυλίδης  (Ημαθίας), Μπουμαρσόπουλος (Λάρισας)και Μαμασούλας (Μακεδονίας) που φέρονται να έλαβαν την απόφαση να σταματήσουν την διαιτησία.

Αναφορικά με τους παρατηρητές, επίσης δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με τους απεσταλμένους από τις τρεις ΕΠΣ της Θράκης αφού με επιτυχία πέρασαν τις εξετάσεις οι Χρήστος Ανδρούτσος και Γιώργος Κυριαζίδης από την ΕΠΣ Έβρου, ο Νίκος Μανάκας από την ΕΠΣ Θράκης και ο Βέργος Χαλβατζής από την ΕΠΣ Ξάνθης.

Ως γνωστόν το πρωί της Τετάρτης έτρεξαν οι επίδοξοι διαιτητές της Γ’ Εθνικής με επίσης θρακιώτικες επιτυχίες ενώ την Πέμπτη πάντα στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων στην Θεσσαλονίκη θα γίνουν τα τεστ για τους βοηθούς και του επίδοξους βοηθούς της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.