ΕΠΣ Θράκης: Σημαντική προσθήκη στον νεανικό ΠΑΟΚ Κοσμίου με Θανάση Θεοδωρίδη

Στην σημαντική μεταγραφή – επιστροφή του ταλαντούχο μέσου Θανάση Θεοδωρίδη προχώρησε ο ΠΑΟΚ Κοσμίου.

Ο 20χρονος (γεννημένος 8/10/98) φοιτητής αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου κυρίως ως αμυντικό χαφ και φέτος αγωνίστηκε στην Βιστωνίδα Κοπτερού ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής.

Φέτος παρά τις προτάσεις που είχε επέστρεψε στην ομάδα του ΠΑΟΚ Κομοτηνής που πλέον σαν Κόσμιο με νέα φιλοσοφία και νεανικό ρόστερ με προπονητή τον Σάββα Ισαακίδη θέλει να σταθεί στην Α” ΕΠΣ Θράκης εκμεταλλευόμενος τα ταλέντα του από την ακαδημία.

Ο Θεοδωρίδης ανήκε για σχεδόν μια δεκαπενταετία στην ακαδημία του Κένταυρου Βριλησσίων από την ηλικία των 4 ετών, ενώ έπαιξε και στο ανδρικό τμήμα της ακαδημίας κατακτώντας προπέρισυ την άνοδο στην Α’ ΕΠΣ Αθηνών. Μάλιστα η ομάδα του για να τον τιμήσει πριν φύγει από την Αθήνα για την φοιτητική του ζωή στην Κομοτηνή, του παραχώρησε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο τελευταίο του ματς στην πρωτεύουσα.  

Ο νεαρός χαφ εκτός των άλλων τέλεσε και προπονητής στις ακαδημίες του Κόσμου Βορείων Προαστίων, κατι που έκανε και στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ Κομοτηνής. Πέρυσι παράλληλα με τις σπουδές βρέθηκε στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής έχοντας 6 τέρματα και κάποια από τα καλύτερα τέρματα του πρωταθλήματος, ενω και φέτος αγωνίστηκε στο Κοπτερό, έχοντας αλλα 6 τέρματα μην μπορώντας ωστόσο να σώσει την ομάδα από τον υποβιβασμό.