Ο Απόλλων Λεμεσού ήθελε τον Παντελίδη… πριν παραιτηθεί! Στην λίστα Χιμένεθ και Ουζουνίδης

Βουλωμένο γράμμα πρέπει να διαβάζουν οι άνθρωποι του Απόλλωνα Λεμεσού, οι οποίοι, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Κύπρο, ενδιαφέρονταν για την απόκτηση του Σάββα Παντελίδη λίγες ώρες πριν υποβάλει την παραίτησή του από τον πάγκο του Άρη!

Κυπριακά Μέσα ανέφεραν το βράδυ της Παρασκευής, μετά τη λύση της συνεργασίας του Απόλλωνα με τον Σωφρόνη Αυγουστή, πως ο Έλληνας προπονητής των κιτρινόμαυρων βρισκόταν ψηλά στη λίστα των Κυπρίων, αναφέροντας μάλιστα πως ο διευθυντής του τμήματος, Πέτρος Κονναφής, είχε ήδη έρθει σε πρώτη επαφή μαζί του.

Κι αν τότε το πρόβλημα της ομάδας του Λεμεσού ήταν το συμβόλαιο που δέσμευε τον Παντελίδη με τον Άρη, μετά την απόφαση του 54χρονου τεχνικού να παραιτηθεί ως αποτέλεσμα της άσχημης έναρξης στη Superleague το σκηνικό έχει αλλάξει.

Πλέον τα πράγματα είναι πιο εύκολα για συνεργασία, αν και ο Απόλλων θέλει μετά τον αποκλεισμό από το Europa League από την Αϊντχόφεν με δυο ήττες και συνολικό σκορ 7-0 και την αποχώρηση του Σωφρόνη Αυγουστή δυο προπονητές με παρουσία στη Super League και μάλιστα και με κοινό παρελθόν αφού και οι δυο δούλεψαν στην ΑΕΚ τους Μανόλο Χιμένεθ και τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Οι πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν πως οι διοικούντες του Απόλλωνα Λεμεσού έκαναν μια πρώτη κρούση στον Ισπανό τεχνικό ο οποίος όμως είχε υψηλές οικονομικές απαιτήσεις και οι δυο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις.

Την ίδια ώρα όμως έχουν στα υπόψιν τους και την περίπτωση του Έλληνα τεχνικού ο οποίος στο παρελθόν έχει δουλέψει ξανά στην Κύπρο. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει τι μέλει γενέσθαι και ποιος θα είναι ο διάδοχος του Αυγούστη στον πάγκο της ομάδας της Κύπρου.