Euro 2020: Χάνει Φινλανδία και Λιχτενστάιν ο Μάνταλος, από ΠΑΟΚ ο αντικαταστάτης του στην Εθνική!

Ο Δημήτρης Λημνιός του ΠΑΟΚ πήρε τη θέση του τραυματία Πέτρου Μάνταλου στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τα παιχνίδια με  Φινλανδία και Λιχτενστάιν, για τα προκριματικά του Euro 2020.

Ο Κομοτηναίος αρχηγός της ΑΕΚ τραυματίστηκε στην Τουρκία, κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Τράμπζονσπορ, και διαπιστώθηκε πως θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο εβδομάδες. Έτσι, ο άσσος του ΠΑΟΚ πήρε τη θέση του στο ρόστερ της «γαλανόλευκης».

Κατόπιν τούτου, μένουμε με δυο Θρακιώτες στην Εθνική, τον Τοροσίδη και τον Σιώπη. Επίσης, τον πρώην παίκτη της Ξάνθης Δημήτρη Σιόβα και τον πρώην του Πανθρακικού Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός για τα δύο προσεχή παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι οι εξής: Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Βασίλης Μπάρκας, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Βασίλης Τοροσίδης, Μιχάλης Μπακάκης, Κώστας Τσιμίκας, Κώστας Σταφυλίδης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Δημήτρης Σιόβας, Κώστας Μανωλάς, Μανώλης Σιώπης, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Κάρλος Ζέκα, Ανδρέας Σάμαρης, Γιώργος Μασούρας, Δημήτρης Πέλκας, Δημήτρης Λημνιός, Μάριος Βρουσάι, Δημήτρης Κολοβός, Γιάννης Φετφατζίδης, Ευθύμης Κουλούρης, Βαγγέλης Παυλίδης.

Η αποστολή θα συγκεντρωθεί την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την ίδια ημέρα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και ώρα 18:00 (ανοιχτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και το κοινό).