Α2 Ανδρών: Στο στολίδι του 2ου Λυκείου για ακόμα μία σεζόν οι αγώνες της ΑΕ Κομοτηνής

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι του Σαββάτου η ΑΕ Κομοτηνής γνωστοποίησε πως θα αγωνίζεται για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στο «στολίδι» του 2ου Λυκείου, που μετατράπηκε σε ένα βολεϊκό γήπεδο που μπορεί πλέον να διεκδικεί και διοργανώσεις.

Ένα γήπεδο το οποίο για άγνωστους λόγους δεν αξιοποιούνταν τόσα χρόνια όπως θα έπρεπε, πέραν των προπονήσεων των ακαδημιών μπάσκετ του ΓΑΣ Κομοτηνή, αλλά βγήκε στην επιφάνεια μετά το γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετώπισε η ΑΕ Κομοτηνής με την άνοδο στην Volley League.

Παρά τους φόβους και την διστακτικότητα του διευθυντή του σχολείου, το γήπεδο ήταν και παρέμεινε στολίδι, διαφήμισε την Κομοτηνή στο πανελλήνιο ως την πιο αθλητική και ευπρεπή έδρα πανελληνίως και κυρίως οι ιθύνοντες του συλλόγου σεβάστηκαν τον χώρο, καθαρίζοντας τον μετά το τέλος κάθε αγώνα.

Μάλιστα κάποιοι από τον χώρο του αθλητισμού ζητούν για την αποσυμφόρηση των ωρών του κεντρικού γηπέδου, να πραγματοποιούνται όλες οι αναμετρήσεις βόλεϊ όλων των ηλικιών στο στολίδι του 2ου Λυκείου έτσι ώστε να μην παρατηρούνται καθυστερήσεις και υπερβολικά πρωινές ώρες στις αναμετρήσεις των ομάδων της πόλης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕ Κομοτηνής: «Ξεκίνησε εδώ και μια εβδομάδα η προετοιμασία του ανδρικού τμήματος της ΑΕ Κομοτηνής στο κλειστό γυμναστήριο του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να μπει στο σπίτι της, στο στολίδι του 2ου Λυκείου.

Το πιο μεγάλο κέρδος της περσινής αγωνιστικής περιόδου ήταν η αξιοποίηση του στολιδιού της πόλης μας , του κλειστού γυμναστηρίου του 2ου Λυκείου.

Ένα γήπεδο εξαιρετικών προδιαγραφών, το οποίο θεμελιώθηκε από τον κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, όταν αυτός ήταν Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και αποτελεί ένα μεγάλο δώρο για την πόλη μας.

Πέρυσι η Δημαρχεία και η τεχνική υπηρεσία του Δήμου δείχνοντας τεράστια και άμεσα αντανακλαστικά το διαμόρφωσαν κατάλληλα ώστε να αποκομίσει θετικά σχόλια από όλους, αναγκάζοντας τους φιλοξενούμενους να το χαρακτηριστούν ως “Σπίτι του Βόλεϊ”. Ένα γήπεδο που παρέχει στους αθλητές ότι χρειάζεται και στους φιλάθλους τη δυνατότητα να δημιουργήσουν μια πανέμορφη αθλητική ατμόσφαιρα.

Ένα γήπεδο στολίδι, που αποτελεί και διαφήμιση για τον αθλητισμό της πόλης μας και σαν σωστοί οικοδεσπότες με το πέρας κάθε αναμέτρησης, τα μέλη της διοίκησης και οι εθελοντές φρόντιζαν για την άμεση καθαριότητα του γηπέδου ώστε να είναι όπως πρέπει για τους μαθητές του σχολείου…

Σε αυτό το στολίδι λοιπόν η ομάδα μας για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν ετοιμάζεται να παίξει βόλεϊ υψηλού επιπέδου και να χαρισει στο αθλητικό κοινό της πόλης μας όμορφες στιγμές».