Μετά τον Σώστη και στον Πανθρακικό το «πολυεργαλείο» Βασίλης Τοπάλης

Προετοιμάζεται η ακαδημία του Πανθρακικού ενόψει της νέας σεζόν και ανακοίνωσε την ένταξη του Βασίλη Τοπάλη στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας.

Ο 32χρονος προπονητής με δίπλωμα UEFA C, πρωην ποδοσφαιριστής, μπασκετμπολίστας, αθλητής μπιτς βολευ αλλα και διάθλου, ήταν βοηθός του Ακη Εξακοίδη στην Μεσσούνη και τεχνικός διευθυντής της ομάδας, βρίσκεται στην Δοξα Σώστη μια διετια κάνοντας πολλές δουλειές όπως και αυτη του διαιτητη στο τελευταίο φιλικό με το ΠΑΟΚ Κοσμίου για αυτό και όρος «πολυεργαλείο».

Στον Αστερα Αιγείρου αγωνίστηκε ως στοπερ, αμυντικό χαφ, αλλα και τερματοφύλακας, ενώ ήταν ακόμα προπονητής στην ακαδημία ποδοσφαίρου του Αιγείρου, της Μεσσούνης και στην ακαδημία των Λύκων του Νίκου Ιωσηφίδη. Φέτος θα βοηθήσει με τις γνωσεις του και τον Πανθρακικό πλαισιώνοντας τους Κωνσταντινίδη, Κουτρουλό και Αιβάζη στην ακαδημία.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: «Η ομάδα του Πανθρακικού καλωσορίζει στην οικογένεια των ακαδημιών τον Βασίλη Τοπάλη.

Ο τεχνικός από την Αίγειρο της Κομοτηνής, κάτοχος πιστοποίησης UEFA C, έχει δείξει αξιόλογα δείγμα γραφής τόσο στην ακαδημία «Λύκοι» όσο και στον Σπάρτακο.

Με διάθεση για σκληρή δουλειά και αγάπη για το ποδόσφαιρο πλαισιώνει τους Φώτη Κωνσταντινίδη, Βαγγέλη Κουτρουλό, Φίλιππο Αϊβάζη για να πάνε ένα βήμα παραπέρα την ακαδημία του Πανθρακικού».