Γ’ Εθνική: Παραμένει σε διπλό ρόλο στον Ρεθυμνιακό ο Λώρενς Ταμάμης

Στην Κρήτη και στον Ρεθυμνιακό για δεύτερη σεζόν θα αγωνίζεται ο αλλοτε παίκτης του Κοσμίου Λώρενς Ταμάμης.

Ο 25χρονος στόπερ (έχει γεννηθεί στις 20/5/1994) με καταγωγή από την Λαμία και πτυχιούχος στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και πτυχιούχος UEFA B’ θα είναι εκτός από ποδοσφαιριστής στην ανδρική ομάδα που φέτος θα αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική και προπονητής στην ακαδημία του Ρεθυμνιακού.

Ξεκίνησε από την ακαδημία του ΑΟ Λαμίας και συνέχισε στην ομάδα του Αστερα Τρίπολης Κ20, στον Φωκικό αι μια τριετία από το 2014 εως το 2017 στο Κόσμιο. Με τοπέρας τον σπουδών πήγε στην Α’ ΕΠΣ Αθηνών στον ΑΟ Παθιακάκης, ενώ ήταν προπονητής και στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, ΑΟ Παθιακάκης και Ρεθυμνιακού.

Η ανακοίνωση του Ρεθυμνιακού: Ο Λώρενς Ταμάμης είναι η 8η ανανέωση για την ομάδα μας. Ψηφίστηκε και αναγνωρίστηκε ως ένα από τα καλύτερα στόπερ της κατηγορίας από προπονητές του Ρεθύμνου και είναι ένας σημαντικός παίκτης στη διάθεση του Νίκου Καραδάκη για την επίτευξη του στόχου-πρόκληση που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα. Ο Ταμάμης θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και στην Ακαδημία μας κερδίζοντας την καθολική αναγνώριση τόσο από τους γονείς των μικρών παικτών μας αλλά και από γονείς άλλων ακαδημιών για τις γνώσεις του, το ήθος του και την συμπεριφορά του στους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές.