Super League: Προπονείται με τον Μακεδονικό ο Κυριακίδης και περιμένει την ανακοίνωση του από τον Άρη

Με την ομάδα του Μακεδονικού προπονείται εδώ και αρκετές μέρες ο Καβαλιώτης πρωην τερματοφύλακας της Ξάνθης Δημήτρης Κυριακίδης.

Ώστόσο σύμφωνα με πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Άρη, που ψάχνει για τερματοφύλακα μετά και τις δηλώσεις του Σάββα Παντελίδη.

Το όνομα του Κυριακίδη που έχει συμβολαιο με τον Παναιτωλικό μέχρι το 2010, βρίσκεται στην ατζέντα των ανθρώπων του Άρη πάνω από ένα τρίμηνο όπως ανέφερε προ μηνών και το ThrakiSports, αφού ο Κουέστα δεν δείχνει την σταθερότητα της περασμένης σεζόν, ενω και οι Έμαν και Τσιλιγκίρης είναι αρκετά άπειροι για την θέση 1, όπως έδειξε ο Αυστριακός πορτιέρο που πήρε ευκαιρία στον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Ο 32χρονος (γεννημένος στις 24/9/1986) από την Χρυσούπολη πορτιέρο την φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 21 ματς στη Super League με τον Παναιτωλικό, ενώ έχει περάσει ακόμη από Ξάνθη, Λεβαδειακό, ΠΑΟΚ, Πανσερραϊκό και Αγροτικό Αστέρα, ξεκινώντας από τον Νέστο Χρυσούπολης.

Ο Κυριακίδης που μετρα συνολικα 199 αγώνες στην Super League, με 42 αγώνες την διετία 2013-15 στον ΑΟΞ και αλλους 102 στην τετραετία του στο Αγρίνιο, ενω τον Νοέμβριο του 2016 κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική Ελλάδας από τον Μίχαελ Σκίμπε, σε αντικατάσταση του τραυματία Στέφανου Καπίνο, για τους αγώνες με τη Λευκορωσία (φιλικός) και τη Βοσνία – Ερζεγοβίνη (προκριματικά Μουντιάλ 2018), ωστοσο δεν αγωνίστηκε.